2821
2789
عنوان

مادربزرگم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 18 پست
دلم براش خونه  اینقدر از بی وفایی و بی مهری پسراش تحقیر شد یادم میاد که چکارش کردن نابود میشم ...

متاسفانه من هم تقریبا همچین حالتهایی رو تو آشناها دیدم،واقعا پیری سخته،همش میترسم پولامو جمع میکنم برای روز مبادا،یعنی همین روزهای ۸۰ سال به بالا اگر تا اون موقع زنده بمونم،به پسرم نگاه میکنم و گاهی از این کارها که چی بگم بلایی که سر مادر پیرشون میارن نگران میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حال مادربزرگت که نوه ی گلی مثل تو داره،دعات مستجاب میشه

منو خیلی دوست داشت 😭 چندتا لباس براش دوختم خیلی دوستشون داشت میخواستم پارچه بخرم بازم براش لباس بدوزم انگار دیگه داره از این دنیا دل میکنه خدا میخواد راحتش کنه 

همیشه از پسراش ناراحت بود لباسشو با انگشتاش چنگ میزد و با خودش حرف میزد از پسراش گله میکرد افسردگی گرفته بود 😭 میرفتم پیشش باهاش شوخی میکردم تا بخنده از خنده هاش فیلم گرفتم خیلی کم میخندید 😭

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

منو خیلی دوست داشت 😭 چندتا لباس براش دوختم خیلی دوستشون داشت میخواستم پارچه بخرم بازم براش لباس بدو ...

دنیا همینه،منم مادر بزرگم فوت کرد خیلی ناراحت شدم،ولی الان که چند سال گذشته احساس میکنم جای رفتگان در اون دنیا بهتره،حداقل آرامش دارن و از این درگیری های خانوادگی هم راحت شدن،غصه نخور همه ی ما هم رفتنی هستیم