2777
2789
ساا هاست این حال منه...‌‌

دلبندم نمیدونم مشکلت چیه

اگه سال هاست وضعت اینه پس باید یچیزی رو عوض کنی زندگیتو تغییر بدی

زندگی که فقط شوهرت نیست

وقتی ازش بدش میاد تو به علایق خودت برس واسه خودت زندگی کن

با دوستی چیزی معاشرت کن

فکر کن اصلا شوهرت نیست

دیگه جوونیت تکرار نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر که دنیا ابدی نیس و گذراست 

سختی و بدبختی توش زیاده ، بالا پایینم زیاد داره 

ولی میگذره ... 

خدا هست .. 

بنظرم باید خوش بود با همه سختیاش چون بلاخره تموم میشه 

سخت بگیری سخت میگذره 

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...
دلبندم نمیدونم مشکلت چیه اگه سال هاست وضعت اینه پس باید یچیزی رو عوض کنی زندگیتو تغییر بدی زندگی ک ...

تا این مردک نحس تو زندگیم باشه تا من دختر خانواده تعصبی خانوادم باشم نمیتونم تغییر بدم نمیتونم برم دنبال علایقم اینا دقیقا منو زندانی کردن با افکار زشتشون

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
خداروشکر که دنیا ابدی نیس و گذراست  سختی و بدبختی توش زیاده ، بالا پایینم زیاد داره  ولی ...

مجبورم شوهر بد ذات نچسبمو تحمل کنم ولی نمیتونم با این همه ظلش کنار بیام هیچ کاری ازم برنمیاد منو اندازه بشقاب تو خونه چیزی حساب نمیکنه دیگه خستم ازش ....

تا این مردک نحس تو زندگیم باشه تا من دختر خانواده تعصبی خانوادم باشم نمیتونم تغییر بدم نمیتونم برم د ...

کاش سعی کنی اول خودتو مستقل کنی بعد بدون ترس تصمیم بگیری

بخاطر اینکه داری شوهر و خانوادتو تحمل میکنی آخر عمر بهت مدال نمیدن خواهر دلنوازم

خودتو نجات بده ببخشید گور پدر هرکی آزارت میده

مجبورم شوهر بد ذات نچسبمو تحمل کنم ولی نمیتونم با این همه ظلش کنار بیام هیچ کاری ازم برنمیاد منو اند ...

شرایط سختیه واقعا 

خودت از همه ما بهتر میدونی ، صحبت کن باش یا روان شناس کمک بگیر یا از کسی که حرف شنوی داره ، ازدواج‌میکنن که به ارامش برسن چرا اینجوری میکنه

شرایط سختیه واقعا  خودت از همه ما بهتر میدونی ، صحبت کن باش یا روان شناس کمک بگیر یا از کسی که ...

همه راه هارو رفتم تاثیری نداره نمی‌دونم واقعا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم میگم منو ی دکتر ببر نمیبره میگم فلان چیزو بخر میگه پول ندارم الکییییی.....میگم انقد رفتی مهمونی خونه پدرم خاهرم ی شب دعوتشون کنیم میگه نه بگم فلان کارو بکن برعکسشو می‌کنه ن محبت می‌کنه نه میزارع بریم بیرون ن خودش مارو می‌بره واقعا حالمو بهم زده دیگه ازش متنفرم

کاش سعی کنی اول خودتو مستقل کنی بعد بدون ترس تصمیم بگیری بخاطر اینکه داری شوهر و خانوادتو تحمل میکن ...

دارم دوره آرایشگری میبینم با پول قرض ولی آنقدر زرنگ نیستم ک سریع یاد بگیرم وبچم و شوهرمم دست و پامو بستن نمیتونم برم دائم آرایشگاه تا یاد بگیرم الان به شدت سردردم وچون نمی‌خوام قیافشو ببینم نمیتونم پاشم ی لیوان آب بخورم خیلی خستم دیگه ازین وضع ما یازده ماه سال رو باهم قهریم😞

همه راه هارو رفتم تاثیری نداره نمی‌دونم واقعا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم میگم منو ی دکتر ببر نمیبره میگ ...

امیدوارم مشکلت حل شه عزیزم ولی مگه چقد ادم عمر میکنه انقد در عذاب باشه

دارم دوره آرایشگری میبینم با پول قرض ولی آنقدر زرنگ نیستم ک سریع یاد بگیرم وبچم و شوهرمم دست و پامو ...

پاشو دختر پاشو برو مسکن و آب بخور

بعدم برنامه بریز قشنگ و ملوس برو آرایشگریتو ، بعدم تو یه آرایشگاه شروع به کار کن

بچتم بلانسبت عروسک که نیست ، بزرگ میشه میره مدرسه دست و دلت بازتر میشه

شوهرت قهره که قهره اصلا ۱۲ ماه قهر باشه

ایشالا سالن میزنی با مشتریات غیبت شوهرتو میکنی میخندی

امیدوارم مشکلت حل شه عزیزم ولی مگه چقد ادم عمر میکنه انقد در عذاب باشه

ممنونم .....کاش از عمر من خدا بده به هرکی که از زندگیش لذت می‌بره اگه ی زره منو دوست داره تموم کنه این زندگیو.....

پاشو دختر پاشو برو مسکن و آب بخور بعدم برنامه بریز قشنگ و ملوس برو آرایشگریتو ، بعدم تو یه آرایشگاه ...

لبخند اومد به لبم از خواندن پیامتون .....ی مشکل بزرگ دیگم دارم اینکه ماهی یک روز هم باهام آشتی کنه حرف بچه دوم میاره وسط و منو به جنون می‌رسونه آخه اگه آدم بود من حرفی نداشتم ن حاضره مثل آدم خرج کنه نه وقت بزارن برای زندگی و بوش اونوقت میخواد ی بچه بی گناه دیگرم بدبخت کنه دعا کنین از  شراین مرد بی خاصیت راحت بشم

ممنونم .....کاش از عمر من خدا بده به هرکی که از زندگیش لذت می‌بره اگه ی زره منو دوست داره تموم کنه ا ...

نگو اینجوری 

من خودم کلی سابقه خودکشی دارم 

ولی همش گذشت 

سالهای مزخرفی و گذروندم بهترین روزای زندگیمو جوونینو داشتم زجر میکشیدم 

و الان خداروشکر راضیم 

میگذره ... 

هممون روزای تلخو داشتیم ... زندگی همینه متاسفانه

لبخند اومد به لبم از خواندن پیامتون .....ی مشکل بزرگ دیگم دارم اینکه ماهی یک روز هم باهام آشتی کنه ح ...

اول مستقل شو بعد میبینی اصلا مهم نبوده 

یخورده از محیط خونه دور باش

همیشه جلو چشمش باشی خوب نیست

برو کلاس

خودتو به قدری مشغول کن که وقت نکنی بهش فکر کنی