2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 64 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نره دکتر و سرسری بگیره بعد سرطان داشته باشه خوبه ؟ فامیل ماام سرسری گرفت ی سال درد کشید و مرد 😐بزار ...

حرفت کاملا درسته منم بالا قسمش دادم که بره دکتر میدونم میتونه خطرناک باشه دکترای تشخیص اشتباه هم زیادن حتی گفتم دکتر عوض کنه عکس و آندوسکوپی منتها تو خیلی رک گفتی

به درک اسفل السافلین

نره دکتر و سرسری بگیره بعد سرطان داشته باشه خوبه ؟ فامیل ماام سرسری گرفت ی سال درد کشید و مرد 😐بزار ...

نه من درد ندارم ، فقط حس میکرذم غذا رد نمیشه بیشتر فک میکنم بخاطر استرسه ، الان بهتر شده مشکل بلع م ، ینی لازمه باز برم دکتر ،؟🥺

حرفت کاملا درسته منم بالا قسمش دادم که بره دکتر میدونم میتونه خطرناک باشه دکترای تشخیص اشتباه هم زیا ...

من الان بهتر شده مشکل بلع م ، و بیشتر فکنم بخاطر استرس بود چون چند ماه پیش اینطوری شدم م خوب شدم ، ینی باز باید برم دکتر؟🥺

من الان بهتر شده مشکل بلع م ، و بیشتر فکنم بخاطر استرس بود چون چند ماه پیش اینطوری شدم م خوب شدم ، ی ...

محض احتیاط برو بگو برات آندوسکوپی چیزی بنویسن حتما یا دکتر گوش حلق بینی با دستگاهش حلقتو ببینه

دکتر خوب پیدا کن 

منم از استرس اینطور شدم ولی طی ۲ روز حل شده رفلاکس دارم من

به درک اسفل السافلین