2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 64 پست
حتماااا برو دکتر دور از جونت ی فامیلا ماهم‌نمیتونست‌چیزی بخوره سرطان مری داشت حتما برو دکتر حتما‌حتم ...

من فک میکنم بیشتر بخاطر استرس بود اینطوری شدم دکتر برام قرص اینا نوشت اما نخوردم 😭

بنظر شما الان مشکلی برام دیش نمیاد با این وضع غذا خوردنم؟ 

عزیزم یعنی واقعا فکر میکنی انقدر کم میخوری که بمیری؟؟خودت یه بار به لیستی که نوشتی نگاه کن

نه اخه صبحانه نمیخورم کل ناهار و شام سر جمع میشه ۱۵ قاشق ، ابمیوه هم از اون کوچولوها🥺😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتم دکتر برا مشکل بلع قرص اینا گرفت اونم نتونستم بخورم 😭

چرا نتونستی ؟

باید بخوری قرصو دارو هر چی ک نوشته برات

به دکترت بگو اگه هر مشکلی با داروها داری

مطمئن باش اون صد تا مراجع مثل تو داشته 

نگران نباش 

چرا نتونستی ؟ باید بخوری قرصو دارو هر چی ک نوشته برات به دکترت بگو اگه هر مشکلی با داروها داری مط ...

فقط شربت رو میخورم، اخه قرص حس میکنم گیر میکنه ، میدونی همش حس میکرذم ی چیزی توی گلومه و میگفتم گیر میکنه و میترسم غذا سر هم جمع شه خفه شم برای همین چیزی نمیخورم😭

توی گلوم انگار ی چیزیه مثلن 😓

چرا نمیری دکتر؟ تورو جان عزیزانت زود برو دکتر

برا مشکل بلع ک چیزی نمیرف رفتم قرص اینل گرف ک نخوردم چون میترسیدم گیر کنه😓

این وضع غذا خوردنم خطرناکه ؟🥺

اگ از این ب بعد ی کم بیشترش کنه دیگ مشکلی نیس ؟ خیلی میترسم

ايشالله منم كم بخور  صلواااات

باور کن زیاد نمیخورم خب صبحانه ک هیچی ناهار شام هم سر جمع میشه ۱۵ قاشق ابمیوه هم از اون کوچیکا منظورمه 😂

جدی چیزیم نمیشه؟

فقط شربت رو میخورم، اخه قرص حس میکنم گیر میکنه ، میدونی همش حس میکرذم ی چیزی توی گلومه و میگفتم گیر ...

نگران نباش

ب دکترت بگو

شاید مثلا بهت بگه قرص و توی آب حل کنی یا داروی دیگه ای برات بنویسه ولی حتما به دکترت بگو

حتماااا برو دکتر دور از جونت ی فامیلا ماهم‌نمیتونست‌چیزی بخوره سرطان مری داشت حتما برو دکتر حتما‌حتم ...

این چه وضع گفتنه😐 نگران میشه برای خودت همچین کامنتی بزارن خوشت میاد

به درک اسفل السافلین

نگران نباش ب دکترت بگو شاید مثلا بهت بگه قرص و توی آب حل کنی یا داروی دیگه ای برات بنویسه ولی حتما ...

چشم 🥺

این مشکل کم غذا خوردنم خطرناک نیست ؟ اگ از این ب بعد بیشتر بخورم 🥺 نگرانم خیلی