بچها طل گرامتون وصله؟چه برنامه یا قندشکنی دارین که باهاش وصل میشید؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
سلام عزیزم یه سوالی داشتم من کارشناسی یه رشته دیگه دارم حالا میخوام برم روانشناسی بنظرت از ارشد شرو ...
از کارشناسی بنظرم بهتره.چون باید دو مقطع روان باشه میدونی که
خودمم همین نظرودارم الانکارشناسی ثبت نام کردم دیروز روز اول دانشگاه استاد گفت بهتر بود از ا ...
توجه نکن مگه دکترا قبول شدت الکیه روزانه قبول شدن ک تقریبا محاله شهریه پردازشم ترمی۳۰میلیون