2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست

استرس چی رو داری؟ خداروشکر کن بارداری خیلیا مثل خودتن ولی حسرت یه بچه تو دلشونه. ناشکری نکن هیچوقت. چند سال دیگه با دخترت یا پسرت به این روزا میخندی. الان سر نماز اینو دعا کن که بچم سالم بدنیا بیاد. قطعا دوست داشتی ک بچه داری بشی خدا تو دلت یه جوونه کاشته. اینا شاید بخاطر علائم افسردگیه. ب روانشناس مراجعه کن.

(♥︎)𝗂𝖺𝗆 𝗌𝗍𝗂𝗅𝗅 𝗍𝗁𝖾 𝗌𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗍𝗋𝗈𝗇𝗀 𝗀𝗂𝗋𝗅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزبزم ناامید نباش بچه که بیاد حوصلش هم میاد منم باردارم شوهرم پسر میخواد بخاطر دختر بودن نی نی خیلی ...

منم بچم دختره پدرشوهرمادرشوهرم ناراحتن  ایشالا خبرمرگشونو برام بیارن 😑😆

عزبزم ناامید نباش بچه که بیاد حوصلش هم میاد منم باردارم شوهرم پسر میخواد بخاطر دختر بودن نی نی خیلی ...

شاید حالت رو بچه (جنین) اثر بذاره همیشه سعی کن خوشحال باشی، انشاءالله بچه بدنیا بیاد مهرش به دل باباش میوفته

برا ما برعکس بود دختر میخاسن پسر شذ ولی الان جون میدن براش بچت بیاذ این حسا یادشون میرع عاشقش میشن

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

حالا بگو پسرخودتون چ گلی ب سرتون زده که دخترتون نزده منکه دلم میخواد خدا ی داغی رو دل شوهرم بذاره که برق پشیمونی رو ببینم تو چشماش و نتونه کاری کنه هرچند خداهم...... 

حالا بگو پسرخودتون چ گلی ب سرتون زده که دخترتون نزده منکه دلم میخواد خدا ی داغی رو دل شوهرم بذاره که ...

اینقد براشون حرف جمع کردم منتظرم یه چیزی بگن قشنگ قهوه ایشون کنم والا همینم ارزویه خیلیاس 

شاید حالت رو بچه (جنین) اثر بذاره همیشه سعی کن خوشحال باشی، انشاءالله بچه بدنیا بیاد مهرش به دل بابا ...

تاثیر که میذاره صد درصذ ولی صبرو تحمل هم حدی داره دارم بهش میگم من باردارم رفتارت رو بچه اثر میذاره میگع حالا مگه چیه دختره همچین میگه اثر میذاره 😔😔گفتم مگه دختر باسه میخوای بذاریش تو خیابون خب مشکل دار بشه خودت زجرشو میکشی باید بری همش دکتر و حرف مردم تحمل کنی

اینقد براشون حرف جمع کردم منتظرم یه چیزی بگن قشنگ قهوه ایشون کنم والا همینم ارزویه خیلیاس 

واقعا مردم حسرت ی بچه دارن اینا ناشکرن منکه همش میگم خدا نباید بهت بچه میداد تا همیتجور خرج کنی و تو حسرت بچه بمونی

تاثیر که میذاره صد درصذ ولی صبرو تحمل هم حدی داره دارم بهش میگم من باردارم رفتارت رو بچه اثر میذاره ...

بیخیال،حرفاشو راجعبه دخترت  جدی نگیر

چون دخترا بابایی هستن بلدن دلبری کنن

دنیا بیاد حرفاشو پس میگیره 

توکلت بخدا باشه

واقعا مردم حسرت ی بچه دارن اینا ناشکرن منکه همش میگم خدا نباید بهت بچه میداد تا همیتجور خرج کنی و تو ...

بگرد تواینستا پست بچه دخترایی ک بانمکنو براش بفرس بگو نطفه ازخودته هرچی بکاری همونو درو میکنی 

بگرد تواینستا پست بچه دخترایی ک بانمکنو براش بفرس بگو نطفه ازخودته هرچی بکاری همونو درو میکنی 

ی دحتر دیگه دارم روزی هزار بار قربون صدقش میره و بوسش میکنع اصلا بابا صداش نمیزنه همیشه میگه بابای خوشکلم عشق قشنگم نفسم ولی انگار دلش از سنگ

ی دحتر دیگه دارم روزی هزار بار قربون صدقش میره و بوسش میکنع اصلا بابا صداش نمیزنه همیشه میگه بابای خ ...

دلم میخواد خدا ی پسر بهش بده بی احساس که اصلا بهش محبت نکنه تا قدر دخترمو بدونه

ی دحتر دیگه دارم روزی هزار بار قربون صدقش میره و بوسش میکنع اصلا بابا صداش نمیزنه همیشه میگه بابای خ ...

بدنیابیاد دل باباشومیبره هرگلی یه بویی داره اون یه جور خواستنیه اینم جور دیگه میشه