2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 7463 بازدید | 106 پست
اخی چیکو منم یک ماه پیش پنجره باز بود پرواز کرد رفت 😭😭 خیلی نازن

الهییییی 

منم ی چیکو داشتم گربه اومد داخل سالن گرفت بردش انقد گریه میکردمممم

خیلی وابستگی میارن

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
به سلامتی ،من آرزومه داشته باشم فردا فراره از دکتر بپرسم اگر اجازه بده پیگیر خرید عروس باشم آخه خون ...

اگ حساسیت داری نیار 

چون خیلی پر ریزی دارن پرای ریز ریز 

خیلی هم لوس و وابسته میشن

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ حساسیت داری نیار  چون خیلی پر ریزی دارن پرای ریز ریز  خیلی هم لوس و وابسته میشن

بله متاسفانه دارم شدید ولی عاشق پرنده هام حیف 

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

با ورزش رزمی چیزی نمیشه منم تکپاندو کار کزدم چهار سال 

درضمن اکه خدایی نکرده اسیبی هم دید تو پزشک قانونی مشخص میشه که علتش چی بود الکی ذهنتو درگیر نبود

ببینم تورو 😍😍😍                                                                  .                                                                                    .                                                                           دیدمت برو 😒😒😒

عزیزم دکتر که بری ازت میپرسه دخول داشتی اگر گفتی آره میگه تمام پرده ت از بین رفته 

اگر بگی نه میگه اوکی چیزی نیست یکم بیشتر رعایت کن و.... 

اصلا نترس

من اصلا خونریزی هم نداشتم خودم بیشتر از طرفم پیگیری کردم حالا اون هیچی نمیگفت من در به در دنبال دکتر که چرا درد داشتم اما خونریزی نداشتم، دکتر گفت پیش میاد همه مثل هم نیستن و... 

از زندگیت لذت ببر، این چیزا فقط باعث ناراحتیت میشه

این تاپیک مکه بکارت نبود صفحه اخرش شده پرنده 😐😐😐😐

ببینم تورو 😍😍😍                                                                  .                                                                                    .                                                                           دیدمت برو 😒😒😒

برای این که نگرانیت برطرف بشه برو مرکز بهداشت نزدیک خونتون پیش ماما برات رایگان معاینه میکنه

البته نگو همینجوری اومدی بگو مثلا ضربه ای چیزی خورده

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

والا من با شانزده سال سابقه کاراته و حضور تو اردو تیم ملی رده های مختلف وصدها مقام و مسابقات آسیایی و لیگ های جهانی و و و و…تا ازدواج نکرده بودم هیچ مشکلی نداشت و فقط از طریق رابطه میره از بین

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی…