2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 7433 بازدید | 106 پست
اینا همش بخاطر بی اطلاعیه وعدم آگاهی  کلی دختر هستن ک از دست همین فکرا شبا خواب ندارن و گریه م ...

دقیقا بجای اطلاعات درست یه مشت چرت و پرت تو ذهن دخترامون فرو کردن

همینه که اکثرا واژینیسموس دارن ...

تو لایق بهترین هایی ؛ باور کن 🌸🦢💕

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منظور از پرده همون غشا هست جانم  اینطور نیست که یک پرده به ضخامت لحاف وجود داشته باشه  و ...

ولشون کن واسه اینا از بین رفته وگرنه تا ۳.۴ سال پیش همه داشتن و وجود هم داشته.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

ببخشید میتونم یه سوال بپرسم همه پ.ر .د ها خونریزی داره

ازمن نداشت شوهرم همیشه میگه با اینکه گ و ا هی داشتم

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
ولشون کن واسه اینا از بین رفته وگرنه تا ۳.۴ سال پیش همه داشتن و وجود هم داشته.

من نگران دخترهای کم سن اینجا هستم که چشمشون به این جور مطالب میخوره (عدم وجود پرده ). 

طبق نظر شما جدیدا مد شده که وجود نداره 🤦

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
ببخشید میتونم یه سوال بپرسم همه پ.ر .د ها خونریزی داره ازمن نداشت شوهرم همیشه میگه با ا ...

خیر. میگن بعضی ها نداره 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم