2789
عنوان

دعانویس🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 69 پست
چه مشکلی مثلا

برای ازدواج گرفته بودم راحت ازدواج کردم ولی بچه دار نشدم وزندگیم سالها زهر شد . کارت موقت راه میافته ولی بعدا دچار مشکلات زیادی میشین وافسردگی میگیرین .موکل یه چی بده ۱۰ تا چی میگیره.آخرش توبه کردم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن بابا واسه شوهرم میخام.کلا عوض شده .دوست نداره توخونه بمونه و بدخونه شده.درحالی ک قبلن ب زور از خون ...

باش 

ولی اینو بگم اگه دعات رو تمدید نکنی برعکس ج میده 

ببین کلا بده دعا خب 

سعی کن پیشه دعا نویس نری 

پیشه ی سید برو 

اون مطمئن تر از دعا نویس هاس

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

باش  ولی اینو بگم اگه دعات رو تمدید نکنی برعکس ج میده  ببین کلا بده دعا خب  سعی کن ...

من پیش سید آقا رفته بودم 

بهم گفت نیاز ب تمدید نداری و دائمیه 

شوهرم رفته بود برا برگشتش دعا گرفتم فرداش اومد

البته موقت بهتر شد ولی دیگه قهر نرفت

برای ازدواج گرفته بودم راحت ازدواج کردم ولی بچه دار نشدم وزندگیم سالها زهر شد . کارت موقت راه میافته ...

ن من ازدواج کردم باردارم هستم.دعای بد نمیخام ک اخه

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭
برای ازدواج گرفته بودم راحت ازدواج کردم ولی بچه دار نشدم وزندگیم سالها زهر شد . کارت موقت راه میافته ...

الان بچه دارین؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
ببخشیدا اخلاقتو درست کن به زندگیت شادی وشور بده نرو خودتو بدبخت کن دستی دستی 

بخدا اصلا مشکل ازمن نیست.کاریشم ندارم نمیددنم چرااینطور شده

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭