بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
درست کردم تا حالا ولی بازم بدم نمیاد درست کنم دستورشو داری؟
من خودم با موز درست کردم امروز
مقدارامو چشمی می ریزم من
اگر اهل کیک پختنی
اینم مشابه همون
چشمی بریز تا به غلظت دلخواه برسه
با همزن دستی تخم مرع هم میزنم، روحم تازه میشه اصن 😅
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
من خودم با موز درست کردم امروز مقدارامو چشمی می ریزم من اگر اهل کیک پختنی اینم مشابه همون ...
فرنی و مسقطی هم خوبن راستی
یا با خمیر بورک و این چیزا درست کن
دیگه هیچ کدوم و نخواستی میتونی سیب زمینی سرخ کنی یا چیپس با پنیر