2777
2789
عنوان

امشب تنهام خونه چیکار کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 46 پست
ساعت۹ سینمایی خوبی میزاره شبکه نمایش ساعت ۱۰ هم دوچشمی اره شبکه ایفیلم  باز ۹یه سریال میزاره ...

ایرانی هارو دوست ندارم شوهرمم ماهواره رو نصب نمیکنه میگه فعلا نه😭🤦‍♀️

نیلا دختر ناز من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه کاراتو نگه دار شب انجام بده واینکه من وقتی تنهام یه عالمه چیپس بفک کرانچی بستنی میخرم تا هوار رو ...

رژیمم هیچی نمیخورم برای دخترم میارم فقط

نیلا دختر ناز من

فیلیمو اینا ندادی سریال ببینی

میتونی بلبل‌جان هم نصب کنی رو گوشیت انلاین فیلم ببینی

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
فیلیمو اینا ندادی سریال ببینی میتونی بلبل‌جان هم نصب کنی رو گوشیت انلاین فیلم ببینی

مشکلم اینه که آیفون دارم اندروید دخترم یه گوشی داره که نمیشه باهاش کاری کرد فقط بازی میکنه باهاش

نیلا دختر ناز من
ای بابا  من تو دوران رژیمم که بودم از ابنا نمیگزشتم یعنی بنظرم فقط اینا تو دنیا خوشمزه ست 🤗🤗

😂نه دیکه من پدرم دراومده تا برسم به وزن قبل از زایمانم هنوزم شکم و زیرشکم دارم که هیچ‌جوره نمیره 

نیلا دختر ناز من
فیلم یاغی رو میتونم دان کنم بیشتر برام توضیح میدی

اره تمام قسمتاش توی کانالای روبیکا هس

روبیکا نصب کن

اون بالا ی ذره بین هس بزن رو اون و سرچ کن یاغی کانالا میاد بالا

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم