2821
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2727 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دیروز رفتم پیش مسئول گفت ترمی ۳۰۰ ۴۰۰ اگه خوابگاه متاهلی بخوای ۸۰۰

خوب بوده

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

من خوابگاه خودگردان غیر دولتی هستم خیلی تمیزه ۶تخته ماهی یک میلیون و دویس

وای چه عالی

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

بچه ها من دخترعمم دانشگاه علوم پزشکی بابل قبول شد بعدبردنش خوابگاه گذاشتن و اومدن و راجب هزینش پرسیدیم گفتن ی قرونم ندادیم  بعد من تعجب کردم چون شنیده بودم هزینه داره اونم ولی خیلی اصرار داشتن چون خوابگاه داخل دانشگاهه و دولتیبه و فلان هیچی نگرفتن الان خواستم ببینم اخر ماه میگیرن  و اونا واقعا نمیدونستن یا میخواستن پز بدن مثلا؟

پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱 ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🧡 عشق... ای ترکش کنار نخاع :)♡

بچه ها من دخترعمم دانشگاه علوم پزشکی بابل قبول شد بعدبردنش خوابگاه گذاشتن و اومدن و راجب هزینش ...

نه بابا محاله ترمی میگیرن یه نفر به من گفت دولتی دو تومن میخواد بگیره بخاطر همین سوال کردم براش ولی اینجور که بچه ها گفتن ترمی حدود ۵۰۰ میگیرن 

مگه عاشق چش و ابروشن😂

نه بابا محاله ترمی میگیرن یه نفر به من گفت دولتی دو تومن میخواد بگیره بخاطر همین سوال کردم براش ولی ...

اره خودمم مونده بودم/ همون والا   دیگه چیو رایگان میدن ک این باشه.مررسی جواب دادی گل  

پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱 ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🧡 عشق... ای ترکش کنار نخاع :)♡

اره خودمم مونده بودم/ همون والا   دیگه چیو رایگان میدن ک این باشه.مررسی جواب دادی گل   & ...

قربانت❤😂

2823
2791
2779
2792