2777
2789
عنوان

کادو چی بگیرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی ب قولی یچیزی بخر دهن پر کن باشه

دفعه بعد کارت بهش افتاد هم تو رو داشته باشی بری اونجا . هم اون واست با کمال میل وقت بزاره .هم اینکه یجورایی پول عمل رو برگردونی بهش .

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
یه گلدون گل شیک ازینا ک کنار سالن میگذارن برا مطبش با یه جعبه شیرینی 

شیرینی رو اولین بار که رفتم بردم 

فک میکنم زیاد به گل علاقه نداره

چقدر کادو خریدن برا بقیه سخته😖 کاش همون پولو قبول میکرد

چقد میخای هزینه کنی؟ اگه داری ربع سکه خوبه

هزینه رو همسرم مسئله ای نداره چون میگه همین که گفته پولی نمیگیرم یعنی خیلی برامون ارزش قائل شده

میخوام یه چیزی باشه که جنبه یادگاری هم براش داشته باشه، چون خیلی بهم لطف کرده تا الان. 

میدونی ب قولی یچیزی بخر دهن پر کن باشه دفعه بعد کارت بهش افتاد هم تو رو داشته باشی بری اونجا . هم ا ...

خودمم همین مدنظرمه ولی میخوام جنبه یادگاری داشته باشه براش

چون به گفته خودش خیلی منو دوست داره و قبلا که تو مطبش بودم میگفت دوست دارم یه یادگاری ازت داشته باشم که از اینجا رفتم بازم یادم بمونی. اون زمان واسش یه هفت سین گرفتم. 

خودمم همین مدنظرمه ولی میخوام جنبه یادگاری داشته باشه براش چون به گفته خودش خیلی منو دوست داره و قب ...

تو ایران که صنایع دستی فراونه مثلا سمت ما نازک کاری های بسیار بسیار زیبایی دارن مثل تخته نرد های انتیک یا گلیم های خیلی شیک و سنتی سمت اصفهان قلم کار و....

تو ایران که صنایع دستی فراونه مثلا سمت ما نازک کاری های بسیار بسیار زیبایی دارن مثل تخته نرد های انت ...

خب من خراسانم عزیزم 

مس و اینجور وسایل زیاده ولی قبلا براش یه هفت سین مسی گرفتم