2777
2789
عنوان

امنیوسنتز

98 بازدید | 15 پست

کیا جدیدا انجام دادن ؟ هزینش چقدر میشه ؟ کسی بوده بیمارستان امام خمینی تهران انجام داده باشه؟ 

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بهمن پارسال، آزمایش نزدیک سه تومن، نمونه گیری ۵۰۰

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

من بهمن پارسال، آزمایش نزدیک سه تومن، نمونه گیری ۵۰۰

نترس عزیزم، درصد خیلی بالایی نتیجه آزمایششون خوب میشه، کم هستن کسایی که واقعا جنین مشکل داشته باشن

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

ریسک شما چند بوده جوابش خوب بود؟

برا من گفتن تو سرش چندتا کیست هست تو کلیه هم ادرار 

اره خداروشکر بچم سالمه 

ان شاءالله بچه شما هم سلامت باشه، برا حضرت علی اصغر نذر 72تا شیر کن و روز شیر خوارگان پخش کن 

برا حضرت رقیه و حضرت علی اصغر نذر صلوات کن

برا من گفتن تو سرش چندتا کیست هست تو کلیه هم ادرار  اره خداروشکر بچم سالمه  ان شاءالله ب ...

چشم...نذر صلوات به چه صورته عزیزم ...

من میگفتم صلوات میفرستم هدیه میدم ب حضرت رقیه و حضرت علی اصغر 

خیلی ممنون از محبتت ... بس گریه‌میکنم از اینور فشار میاد به من حالت تهوع میگیرم...شما که آبرودار‌درگاه خدایی دعا کن بچم سالم باشه ..محتاجم به دعا🙏

خیلی ممنون از محبتت ... بس گریه‌میکنم از اینور فشار میاد به من حالت تهوع میگیرم...شما که آبرودار‌درگ ...

عزیزم خودم این روزا رو گدروندم درکت میکنم،  ولی سعی کن اروم باشی و دعا کن ان شاءالله ک سلامته 

منم همچینم ابرودار نیستم ولی حتما حتما براش دعا میکنم ان شاءالله ک حاجت روا بشی 

ریسک شما چند بوده جوابش خوب بود؟

نگران نتیجه نباشید، ۹۹ درصد معمولا سالم هستتد، آزمایشگاه‌ها آلکی می‌ترسانند به ما هم گفتند احتمال ابتلا یک به هشتاد پنجم است بچه سالمه الان دو سالشه و خیلی خیلی باهوش و خدا رو شکر سالمه

شنیدم دستگاه‌های آزمایشگاه‌ها چون وارداتی است، طوری طراحی شده‌اند که به جای بچه‌های دارای مشکلات ژنتیکی، بچه‌های باهوش بالا را شناسایی کنند تا از بین ببرنشون، اطمینان داشته باش بچه شما باهوشه

عزیزم خودم این روزا رو گدروندم درکت میکنم،  ولی سعی کن اروم باشی و دعا کن ان شاءالله ک سلامته&n ...

تشکرعزیزم🙏