zarigoliy مدیر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 عنوان تولد نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 20 پست برای تبریک تولد نامزدم متن بگین متن بگین تورو خداااا متن غیر گوگلی بگین لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام.. 1401/07/20 | 07:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرا_بساز عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 369 بگو تولدت مبارک جاذاب خان...😐بگو دست مامانت درد نکنه ک زاییدت🙁اینجوری مقام والای مادرشوهم یاداور شدی...
kh22 عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 6135 نمی تونم بهش افتخار کنم😒 همش اذیت می کنه و منو نمی زاره حتی دانشگاه برم مرسی عزیزم بگو درسته اذیتم میکنی اماااااا خیلی دوستت دارم تولدت مبارک عزیزدلم 😁
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 7909 بگو تولدت مبارک جاذاب خان...😐بگو دست مامانت درد نکنه ک زاییدت🙁اینجوری مقام والای مادرشوهم یاداور ش ... خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 7909 بگو درسته اذیتم میکنی اماااااا خیلی دوستت دارم تولدت مبارک عزیزدلم 😁 یابگه درسته دانشگاه نمیزاری برم ولی بهت افتخارمیکنم خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 یابگه درسته دانشگاه نمیزاری برم ولی بهت افتخارمیکنم 😂😐🤦🏻♀️ لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 بگو تولدت مبارک جاذاب خان...😐بگو دست مامانت درد نکنه ک زاییدت🙁اینجوری مقام والای مادرشوهم یاداور ش ... 😂😒♥️ایییشنزاشتن از پادگان بیاد تولدش موند برا هفته بعدد لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..