آنه۱۹۹۹ مدیر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 عنوان کیا بیدارن 😃 | مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 100 پست بیاید حاضری بزنید 😄😄😄 بیاید در مورد ذهن مشغولی هاتون بگید که تا الان بیدار بودید من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵 1401/07/20 | 05:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 بعضی بچه ها بخاطر مشکلات گوارشی نمبخوابن یا گوششون درد میکنه و...اگه برا بیش فعالی میگه زیر دو سال ت ... آخه اگه درد جسمانی باشه مشخصه در اکثر موارد زیر دوساله ؟ آخه ما یکی از اقوام بچش بیش فعال بود واسه همین پرسیدم معمولا اختلال خواب و جنب و جوش زیاد دارند من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
گڌشت عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 1227 خدا سلامتی بده بیشتر مراقب باشید تو این فصل سرد خونه رو همیشه گرم نگه دارید برای حالت ... توخونه قرص نبود قطره دخترموحوردم بهترم فدات
زهرا۹۶۳۱ عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 1411 آخه اگه درد جسمانی باشه مشخصه در اکثر موارد زیر دوساله ؟ آخه ما یکی از اقوام بچش بیش ف ... ده ماهشه خب منم مشکلم همینه که نمیفهمن چشه،اره متوجهم ولی بیش فعالها کم خوابن اینم شاید بیش فعال باشه ولی این کم خواب نیس این کلا نمیخوابه ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 تاپیکام گویا همه چیه 😔 😐💔خدا از همچین موجوداتی نگذره که نه میشه اسم انسان گذاشت روشون نه مرد مطمئنا قوی ترین دختر دنیایی و بخاطر این مسائل و آدمای بیشعور خودتو نمیبازی ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم صبور باش اینم میگذره من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 ده ماهشه خب منم مشکلم همینه که نمیفهمن چشه،اره متوجهم ولی بیش فعالها کم خوابن اینم شاید بیش فعال باش ... عزیزم خیلی کوچولوعه که ان شاالله که مشکلتون حل شه ، بازم بگردید برای دکتر خوب چیزی نیست بعضی چیزا دوره این من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 توخونه قرص نبود قطره دخترموحوردم بهترم فدات بازم خوبه ان شاالله زودی خوب شی من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
زهرا۹۶۳۱ عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 1411 عزیزم خیلی کوچولوعه که ان شاالله که مشکلتون حل شه ، بازم بگردید برای دکتر خوب چیزی نی ... امیدی ندارم دیگه راستش...ممنون عزیزم ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
آنه۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 5864 امیدی ندارم دیگه راستش...ممنون عزیزم همیشه یه راه حلی هست ،صبور باش من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵
نینیگولو69 عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 9992 صبح بخیر ماشاالله سحر خیز و فعال خدا قوت فعال بودن و دوست دارم 😍 صبح توام بخیر دوستی.من الان کارام تموم شدیکم نشستم بعدبرم اماده شم.ناهارم روگازه جاروهم زدم گردگیریم کردم سرویسم شستم اخییییش