2777
2789
عنوان

انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 58 پست
مرسی عزیزم ایشالله نمیدونم مشکلم پیدا نشد چهار سال بدون علت باردار نشدم البته بعد پانکچرم تو سونو سه ...

منم یک سال و خورده ای دارم اقدام میکنم مشکلی نداریم نه خودم نه همسرم الان همسرم میگه ای وی اف کنیم ولی نمی‌دونم چیکار کنم از ی طرف میگم خب چرا نمیشه نکنه چند سال همینجوری اقدام کنیم نشه سنم هم بالا بره از ی طرف میگم برای ای وی اف زوده

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم من خودم پلی کیستیک هستم و شوهرمم اسپرمش فوق العاده ضعیفه فقط دو درصده 

قرصای تقویت تخمک قوی بخور و گرمی خیلی بخور هرچی که گرمی هست بخور تو دوران پریود مراقبت کن سعی کن مواد نگهدارنده و شکر و روغن صنعتی نخوری اینارو یه ذره رعایت کن ایشالله میگیره شکمتم با روغن سیاهدونه گرم کن

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یک سال و خورده ای دارم اقدام میکنم مشکلی نداریم نه خودم نه همسرم الان همسرم میگه ای وی اف کنیم و ...

الان دکتر برو خود پروسه ivf خیلی طولانیه شاید تا قبل اون خودت باردار بشی

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
الان دکتر برو خود پروسه ivf خیلی طولانیه شاید تا قبل اون خودت باردار بشی

دکتر که رفتیم آزمایش سونو همه چی الان سه چهار ماهی هست دارم دارو استفاده میکنم 

خدایا شکرت
دکتر که رفتیم آزمایش سونو همه چی الان سه چهار ماهی هست دارم دارو استفاده میکنم 

ببین اشتباه منو نکن و عمرتو فقط واسه پیدا کردن مشکل هدر نده من هی این دکتر اون دکتر میکردم که علتش پیدا بشه فقط پولمو و عمرمو هدر دادم یه متخصص ناباروری که ivf هم انجام بده پیدا کن و کلا بهش اعتماد کن و هرکاری گفت انجام بده

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
نگران نباش عزیزم دلت رو بسپار بخدا مطمعن باش بهترین هارو واست رقم میزنه کسی رو میشناسم که اسپرم شوهر ...

عزیزم ممنون از حرفای قشنگتون چقدر دلم آروم شد با حرفتون❤️به خدا از ناراحتی و غصه تو این چند روز داشتم میمردم چون واقعا مراحلش سخته و اذیت میشم😔 خدا از دهنتون بشنوه انشالا که دل منم شاد بشه

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
قرصای تقویت تخمک قوی بخور و گرمی خیلی بخور هرچی که گرمی هست بخور تو دوران پریود مراقبت کن سعی کن موا ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
ببین اشتباه منو نکن و عمرتو فقط واسه پیدا کردن مشکل هدر نده من هی این دکتر اون دکتر میکردم که علتش پ ...

این دکتر آخری که رفتم متخصص نازایی هست ای وی اف هم انجام میده ولی فعلا ب من حرفی از ای وی اف نزده

خدایا شکرت
عزیزم ممنونا از حرفای قشنگتون چقدر دلم آروم شد با حرفتون❤️به خدا از ناراحتی و غصه تو این چند روز داشت ...

شما حالا جنین داری چرا نا امید شدی وقتی جنین داری پس مطمئن باش اسپرم همسرت در حدی بوده که جنین تشکیل بشه پس استرس اونو نداشته باش دوباره پانکچر کن ایشالله این سری یه عالمه تخمک تشکیل میشه

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
این دکتر آخری که رفتم متخصص نازایی هست ای وی اف هم انجام میده ولی فعلا ب من حرفی از ای وی اف نزده

پس هر زمان که خودش صلاح دونست ivf کن من ۲۶ سالمه ولی به خاطر داروهایی که تو تمام این مدت دکترای مختلف بهم میدادن ذخیره تخمدانم یه ذره اومد پایین و دیگه دکترم خودش گفت ivf کن

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
پس هر زمان که خودش صلاح دونست ivf کن من ۲۶ سالمه ولی به خاطر داروهایی که تو تمام این مدت دکترای مختل ...

اره همین کارو میکنم زخیره تخمدانت چند شده بود ؟

خدایا شکرت
اره همین کارو میکنم زخیره تخمدانت چند شده بود ؟

قبل پانکچر و داروهای پانکچرم ۱.۹ ولی الان احتمالا کمتر شده

دکترم گفت بد نیست ولی به سنت نمیخوره

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴