2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم که به خاطر عشقت بهم نزن یکی تو فامیلمون یه خاستگار خوب داشت به خاطر عشقش جواب رد داد اخرم پسره ...

برا من ی بار اومده بخاطر شرایطی نشد مخالفت نبودا خودم رد کردم حالا مطمعنم میاد ما ۵ ساله باهمیم 

من دوس ندارم با غریبه ازدواج کنم ک نمیدونم اصن کیه چیه فردا روز چجوریه ۵ ساله با عشقمم میخام فقط اون بیاد عاشق همیم ولی این میفهمه جنگ میندازه میگف میخا برم پسررو بزنم بگم دیگ دور شما بیاد میکشمش بزور با دعوا گفتم نکنه اینکارو

وا مگه تقصیر شماس که میان خاستگاری که دعوا میشه چندسالشع عشقت که نمیفهمه به تو مربوطی نیس اینکه از الان که نه به داره نه به باره اینقدر راحت دعوا وقهر را میندازه بعد که دیگه عیچی عین آب خوردن میشه یکم بیشتر فک‌کن

وا مگه تقصیر شماس که میان خاستگاری که دعوا میشه چندسالشع عشقت که نمیفهمه به تو مربوطی نیس اینکه از ا ...

منم همونو میگم ولی عصبی میشه خون مغزش نمیرسه میگ تو باید بگس ن میگم  گفتمممممممم خب بابام‌میگ بزا بیان من چیکار کنم آخه اینم داغ میکنه  ۲۵ سالشه

وا مگه تقصیر شماس که میان خاستگاری که دعوا میشه چندسالشع عشقت که نمیفهمه به تو مربوطی نیس اینکه از ا ...

اونجوری نیس مهربونه ولی خب عصبی میشه سر من دیگ جنگ میوفته آخه منم خیلی قبلن اذیتش کزدم جدا شده بودیم حالا میترسه استرس میگیره کسی پیشنهاد میده میگم من نمیرم ک چرا اینجوری میکنه ولی باز نمیفهمه