2777
2789
عنوان

خانم های با حجاب یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 49 پست
ساق هم میزنید؟

بله خواهری❤

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیرون همیشه چادر دارم اما توی مهمونی ها مانتوی بلند یا عبا 

توی مهمونی ها همیشه چادر ندارم بخاطر جوی که توی فامیل مون هست ولی خیلی دلم میخواد چادر رنگی مدل دار بپوشم و حتما یه روزی این کارو میکنم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
من دامن یا پیراهن بلند میپوشم روسری هم ک جلو میکشم دیگ ، البته نمیدونم چرا جلو دومادمون راحتم یعنی م ...

اها ولی یه چیز بگم نظرمه ناراحت نشو عزیزدلم😊

نامحرم نامحرمه دیگه محرم و محرم تر داریم 

ولی نامحرم و نامحرم تر نداریم که.

بازم شما اختیار خودتو داری گلم 😍💙💛☺️

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
چادر به کمر

چه با نمک مامان منم همینجوری خاله هامم همینجوری انجام میدن

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃

من میرم بیرون اکثر مواقع شال نمیپوشم 

ولی شوهر خواهرم ک میبینم چون آخونده🙄 مجبورم روسری سر‌کنم و کلا یه بلبشوییه قبل از اینکه بیاد خونمون من میگم اقاجان شوهرخواهرمه چرا باید حجاب داشته باشم مامانم میگ نه اخونده مذهبیه و فلان😐 خب نگا نکنه اه 

یادمه من اصن همش با شلوارک و اصن پوشش مناسب نداشتم هنوز مونده بود به کلاس سوم بدون روسری میرفتم پیشش میگفت چرا روسری نداری منم جوابش ک‌ میدادم بتوچه دیگ قیامت میشد بین منو و مامانم😂

لباسام بلند تا نوک پامه. سارافون،پیراهن.روسری هم۱۴۰سانتی

خیلی شیک میشه😍

چادر چیه  یه شومیز شلوار با یه روسری بپوش خودتو اذیت نکن

ن خودم دوس دارم اونجوری من احساس میکنم اونجوری نجیب تر میشم

چادر به کمر و جارو به دست!  آماده خدمت به مادرشوهر! 😂

اوووو سرویس میدی😂