amiraqa مدیر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 217 عنوان ارز دیجیتال | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 21 پست کیا تو کار ترید و ارز دیجیتالن منم چندین ماهه آموزشامو شروع کردم خوشحال میشم با هم همکاری داشته باشیم و خدایی که همیشه تو سخت ترین شرایط دستمو گرفت❤️ 1401/07/19 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amiraqa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 217 اربیتراژ.اما میگم نه به اون صورت که بقیه انجام میدن هنوز به اونجاها نرسیدم ولی خیلی عالی تدریس میکنه مطمئنم نتیجه میده اخرش و خدایی که همیشه تو سخت ترین شرایط دستمو گرفت❤️
monaaaami عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3608 هنوز به اونجاها نرسیدم ولی خیلی عالی تدریس میکنه مطمئنم نتیجه میده اخرش نوسان بین دو صرافی اربیتراژه...ایشالله دوست عزیز مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
amiraqa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 217 ببین دوست عزیز این همه اموزشای رایگان بود چرا رفتی هزینه کردی؟من ادام تریدر و رمز علی رو دارم دوره ه ... اخه باید ببینید چطور تدریس میکنن روش هاشو هیچجا ندیدم شما اموزشتون چقد طول کشید؟ و خدایی که همیشه تو سخت ترین شرایط دستمو گرفت❤️
فرنوشا۷۸ عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 8164 از ساعت دو شب شروع میکنم.تا ۵...درامدم کم شده اما بد نیس باز خداروشکر عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
monaaaami عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3608 اخه باید ببینید چطور تدریس میکنن روش هاشو هیچجا ندیدم شما اموزشتون چقد طول کشید؟ حدود یکسال.اوایل زیاد ضرر کردم ولی بعد اوکی شد مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
amiraqa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 217 تو رو خدا بیخیال. چراا و خدایی که همیشه تو سخت ترین شرایط دستمو گرفت❤️