2777
2789
عنوان

بارداری، بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 38 پست

مبارک باشه عزیزم، انشالله به دل خوش بغل بگیری ، 

اما Pms ,علایم قبل از شروع پریود هست مثل کج خلقی ،بی حوصلگی ، پادرد ، دلدرد ، کمر درد ، تهوع ، سردرد و....

شما باید بگی از اولین روز آخرین پریود ۲۹ روز میگذره

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چند ماه  اقدام ‌بودید گلم  منمبعد ۵سال   یک ماه  اقدام ‌کردم ‌جواب نگرفتم& ...

۱ماه ک چیزی نیس من۶ماهه اقدامم دکترمیگه تا یه سال طبیعیه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از اقدام باید خودت و شوهرت چکاپ بشین 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
۱ماه ک چیزی نیس من۶ماهه اقدامم دکترمیگه تا یه سال طبیعیه

یعنی تا  ۶ ماه  یا يک سال میشه نرفت دکتر 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
قبل از اقدام باید خودت و شوهرت چکاپ بشین 

شوهرم چه دکتری باید بره  متخصص زنان ‌واسه اونم  ازمایش‌مینویسه؟  

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

من ۳ ماه تو‌ اقدامم . چکاپ کلا خیال خودت راحت تره. اگه خدای نکرده مشکلی باشه قبل از بارداری حلش کنی بهتره.  منم کلا خودم استرسیم، رفتم دکتر ازمایشهای ۳ سال اخیرمو با سونو همرو بردم پیش دکتر زنان😂 

شوهرم چه دکتری باید بره  متخصص زنان ‌واسه اونم  ازمایش‌مینویسه؟  

برو‌دکتر زنان بگو‌ میخوای برای بارداری اقدام کنی. سونو و ازمایش خون برات مینویسه . سونو بعد اینکه پریودت تموم بشه میدی. من که اینطوری بود. 

شوهرم چه دکتری باید بره  متخصص زنان ‌واسه اونم  ازمایش‌مینویسه؟  

متخصص زنان براش می‌نویسه ، میتونه هم خودش جداگانه بره متخصص اورولوژی