2777
2789

ب نظرتون بدم یه تکه طلا یا ماشین شارژی برا پسرم که خیلی دوس دارم داشته باشه یا بدمش لپ تاب که البته این خودم دلم خیلی میخاد داشته باشم و اینکه مجبورم سیستم پایین تر بخرم چون پولم نمیرسه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین شارژی ک اصلا چون دوره داره و یکم بزرگتر بشه نمیتونه استفاده کنه و دلشو میزنه لب تاپم چون باید یه سیستم پایین بخری ارزش نداره به نظرم طلا بخر پس انداز کن لااقل بعدا لب تاپ خوب بگیر

میشه واسه مامان شدن منم دعا کنین..🖤🙏
طلا که نخر چون واجب نی بین اون دوتا ببین کدوم اولویته

نوشته چیزی بخرم که ضرر نکنم،فقط طلا بخره ضرر نمیکنه اون دوتای دیگه یعنی پولش رو تو چاه ریخته

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
نوشته چیزی بخرم که ضرر نکنم،فقط طلا بخره ضرر نمیکنه اون دوتای دیگه یعنی پولش رو تو چاه ریخته

اینکه به چیزی که دل خودش یا بچش میخواد برسه ضرر نیست:)

اگه دوست داشتی یه صلوات برای رسیدن به هدفم بفرست:)
اینکه به چیزی که دل خودش یا بچش میخواد برسه ضرر نیست:)

درسته،ولی زمانی که اینجوری احساسی تصمیم بگیری نتیجه بدی به همراه داره در اینده

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
بزار تو بانک ۲۰٪ سودشو بگیر

تا حالا فکر کردید که چرا بانک به سپرده ما سود میده؟