2777
2789
عنوان

الان دلتون چی میخواد بخورین😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 61 پست
من دلم انار دون شده با یه عالمه نمک میخاد ولی حال ندارم پاشم بشودم دون کنم سرم شدیدا درد میکنه

دیروز داداشم درست کرده بود. دونش کرده بود بعد لهش کرده بود با نمک ریخته بود تو بطری😂😂انقدر خوشمزه بود 

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا باهم بخوریم🥺😂

نوموخوام مال خودمه🤣🤣🤣🤣🤣🤣😜

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹

[QUOTE=254542403]ناهار خوردم شکمم پره هیچی دلم نمیهواد گشنه باشم همهه چی دلم میخواد شوهرم سوپرمارکت داره میرم میخوQU ...[/QUO

وای خوش ب حالت من اگه شوهرم سوپری داشت الان ور شکست شده بود

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
نوموخوام مال خودمه🤣🤣🤣🤣🤣🤣😜

خسیس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دلم میخواد یه دویست هزار تومن کسی بهم قرض بده برم دکتر پام پیچخورده درد دارم 😔 هیچکس ندارم بهش روبزنم اینجا گفتم چقدر بهم تشر زدن واقعا دلم هم درد گرفت 😓

خدایا نظری کن که سخت محتاجتم💔

گلو درد دارم هيچي جرأت نميكنم بخورم سوپ و دمنوش خوردم بگيد چي بخوريم غذا 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌