2789
عنوان

کمککککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 21 پست
خیلیا باردار هستن و لکه بینی یا خونریزی دارن باید برن دکتر شیاف و دارو استفاده کنن تا بچه سقط نشه ال ...

بی بی چک من یه بار هفت روز قبل از موعد زدم بعد یه ساعت هاله انداخت...ولی الان نیم ساعت پیش زدم همینجوری گفتم ببینم چی میشه چون خون نمیاد روی پد و اینکه نوک سینمم از 12 روز قبل موعدم درد میکنه هنوزم که پری شدم قطع نشده بود براهیمن شک کردم که الان بی بی زدم به پنج دیقه نکشید هاله صورتی انداخت

آره گلم.بعضی اوقات ممکنه به کمر فشار بیاد یا استرس یا هرچیز دیگه.زود پریود بشی.ولی باز اگه شک داشتی ...

میخام فردا صبح با ادرار اول بزنم ببینم اون چی میشه جوابش اکه ایشالا مثبت شد میرم ازمایش پناه بر خدا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بی بی چک من یه بار هفت روز قبل از موعد زدم بعد یه ساعت هاله انداخت...ولی الان نیم ساعت پیش زدم همینج ...

یکی دیگه هم بزن اگر بازم دوتا خط شد دیگه صد در صد بارداری و سریع برو دکتر تا برای لکه بینی ات بهت دارو بده

میخام فردا صبح با ادرار اول بزنم ببینم اون چی میشه جوابش اکه ایشالا مثبت شد میرم ازمایش پناه بر خدا

دوست داری مامان شی؟؟

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری