2777
2789
منم همینطور همیشه طلا میخرم خیلی هم دوست دارم ولی خیلی کم استفاده میکنم

اره دقیقا منم مثله شمام.یعنی میرم یچیزی میبینم اصلا نمیتونم نخرم اما فقط یکبار میندازمش اکثرشونم گذاشتم بانک 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیقا منم مجردی بدم میومد بعدها فهمیدم بی پولی باعث شده بود بدم بیاد😂😂😂😂😂😂😂

من النگو و گوشواره داشتم نمیدونم چرا دوست نداشتم بدم می‌اومد الان دخترا میگن دوست ندارن درک میکنم شاید سلیقه آدم عوض میشه بعدها

ولی الان دوست دارم 

شاید باورت نشه همه طلاهای سفید بود الان به زردم علاقه خاصی پیدا کردم🤣🤣🤣

من النگو و گوشواره داشتم نمیدونم چرا دوست نداشتم بدم می‌اومد الان دخترا میگن دوست ندارن درک میکنم شا ...

میدونی کلا سلیقه زنونه با سلیقه دخترونه متفاوته زن طلا دوس داره واقعانم دست ادم نیس یهوو عوض میشه

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐
🤣🤣🤣 انشالله بهترشو بخری خواهر بد دردیه😅

اره والا😂😂😂فداتشم توام همینطور گلی جان

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

قربونت حتما میخری توی زندگی خانما همیشه طلا میفروشن بعدها بهترشو میخرن

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه😁

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷