2777
2789
عنوان

دلم میخواد کل خونه رو موکت کنم...خزه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمن موکت

خیلی باموکت‌بیشتردوست دارم

احساس میکنم‌خونه گرم‌وصمیمی میشه

هیچ چیزی رو جادویی‌تر از زمان ندیدم، وقتی می‌گذره !!می‌گذره و‌ چیزایی برات عادی میشه که فکر می‌کردی بدون اونا هیچی نیستی...

من یکی از اتاقا و آشپز رو موکت کردم البته موکت ساده نه از اینا ک جدید اومده طرح فرش و روفرشی هست 

اصلا خز نشده 🙁

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
اصلا هم خز نیست من موکت ساده خاکستری کردم کل خونه را چون بچه کوچیک دارم

آفرین

کار خوبی کردی 

عالیه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
وای کاش خز نبود موکت میکردم خسته شدم هی هرروز زمینو دستمال بکشم

واقعا... دلم میخواد همه خونمو موکت کنم گرم و نرم... این پارکتا را هر روزم طی بکشم باز گوشش مو و گرد و خاکه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

خونه من موکته شاید خز باشه ولی برای من راحتیم مهم تره ادم توخونش راحت نباشه پس کجا باشه درضمن یه پسرکوچولو دادم که اگه موکت نمیکردم هزاربار تا راه بیفته افتاده که خیلی خطرناک بود

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

خارجیا فرشم پهن نمیکنن برای همین به چشمت شیک شده بوده 

آره دقیقا

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌