2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا محااااله خیانت لو نره

دیر یا زود لو میره ی جا گاف میده

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

عزیزم ی سوال دارم ازت تو چیکارشی

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
چرا جناییش میکنی😐هرکاری میکنه ب خودش ربط داره خودش میدونه و خدای خودش

جنایی  اگه شوهر خودتم بهت خیانت کنه بقیه باید سکوت کنن؟

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

به نظرم بخوای تو بگی تو زندگی خودت چالش ایجاد کردی بکش کنار خودتو نهایت برو به رو جاریت بیار شاید خودشو جمع کرد ولی اینم نکن چون خیانت کار کمی نیست شرش دامن تورم میگیره

میشه واسه مامان شدن منم دعا کنین..🖤🙏
جنایی   اگه شوهر خودتم بهت خیانت کنه بقیه باید سکوت کنن؟

حرفت از پایه غلط بووود بچه بازیا چیه زنگ بزنه بگ لوت میدم اگ ادامه بدی😂😂اومدیمو اون وقت حواس جمع تر ادامه  دادو جاریه هم نفهمید اون وقت چیکارکنه؟؟؟حتما بره بگه گوشیتو بده چک کنم😂

واقعا اگ خدایی نکرده شوهرتون بهتون خیانت کنه دوست دارین کسی بفهمه هیچی نگه بهتون؟  شماهم مثل خنگولا به زندگیتون ادامه بدین و شوهرت تورو ساده فرض کنه و بگه این حالیش نمیشه به کارم ادامه بدم😂