2777
2789
عنوان

پ ر و ک س برای ت ل گ را م

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تلگرام برای من اینو پیامک فرستاد دوستم زدم روش تونستم وارد تلگرام بشم شمام اینو تو صفحع ی شخصی ...

مرسی تو تلگرام قسمت سرچش کپی کردم ولی آبی نشد نیاورد .چه جوری آبی میشه برای من که اینطوری نشد.

مرسی تو تلگرام قسمت سرچش کپی کردم ولی آبی نشد نیاورد .چه جوری آبی میشه برای من که اینطوری نشد.

توصفحه ی سرچ نمیدونم میشه یا نه

ولی تو یه صفحه ی چت کپی کن مثلا صفحه ی دوستت یا خودت صفحه ی شخصی نداری تو تلگرام بعد بزن روش دوباره برات میفرستم

https://t.me/proxy?server=31.44.4.95&port=443&secret=eebda6fd79e04cb9caa8abbdaa746953ed6177732e616d617a6f6e2e636f6d

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
تو تلگرام برای من اینو پیامک فرستاد دوستم زدم روش تونستم وارد تلگرام بشم شمام اینو تو صفحع ی شخصی ...

یه دنیا ممنون باورم نمیشه درست شد تلگرامم نمیدونم چه طوری از شما تشکر کنم من دیروز از ظهر تا شب هر راهی رو رفتم ولی نشد دیگه نا امید شده بودم خیلی لطف کردین بیشتر فایل های آموزشیم تو تلگرام الان راحت دیگه میتونم وصل بشم.

یه دنیا ممنون باورم نمیشه درست شد تلگرامم نمیدونم چه طوری از شما تشکر کنم من دیروز از ظهر تا شب هر ر ...

خداروشکر ، خوشحال شدم

خواهش میکنم عزیزدلم

تو اون کانالش هم بری ، آپدیت میشه هر بار پ ر  وکسی ها

موفق باشی گلم

خداروشکر ، خوشحال شدم خواهش میکنم عزیزدلم تو اون کانالش هم بری ، آپدیت میشه هر بار پ ر  وکسی ...

ایشاالله همیشه سلامت و موفق باشید من از خیلیا کمک گرفتم ولی نشد واقعا دیگه اعصاب برام نمونده مونده بود امیدوارم همینطور که به من کمک کردین همه راه ها براتون هموار بشه.

ایشاالله همیشه سلامت و موفق باشید من از خیلیا کمک گرفتم ولی نشد واقعا دیگه اعصاب برام نمونده مونده ب ...

قربونت عزیزم

انشالله

مرسی از دعای قشنگت، هم کاری هم زندگی شخصی دچار چالش و مسله ای شدم ، امیدوارم خبر خوب، اتفاق خوب بشوره ببره تمام نگرانیها و مسله هارو، حالم خوب بشه

اگه بازم قطع شد نتونستی بری میفرستم برات

دلت شاد و تنت سلامت عزیزدلم

ایشاالله همیشه سلامت و موفق باشید من از خیلیا کمک گرفتم ولی نشد واقعا دیگه اعصاب برام نمونده مونده ب ...

پیامت

حرفت

حس میکنم نشونه س از طرف خدا

قوت قلب شد حرفت برام

مرسی گلم