2821
2789
عنوان

خانواده بد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 29 پست
خواهشا خرجشونو نده پولاتم نده دیگه این خیلی زوره😑😑😑

من اصلا نميدم ! از عيد تا حالا اصلا پول ندادم

مياد بهم ميگه دختر يكي يدونم دختر قشنگم سه تومن كمكم كن كرايه خونه رو بدم 

گفتم از خودم زياد نيس بخدا تموم شد .

ولي گوجيكترين خواسته منو برطرف نميكنه  بهش بگم يه شارژ دوتومني بده ميگه من ندارم و نميده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واي داداشم ضد شده اصلااااا گوش نميده  ميگه وضيفه من نيس خرج خونه بدم

خوب شاید با آرامش باهاش حرف نزدی ویه جوری حرف زدی که لج کرده بگو توالان پناه من ومامانی مامان ضعیف شده بسکه کار کرده ما مرد نداشتیم تو مردمون باش بزار مامان یکم خانومی کنه ازبس برا ما زحمت کشیده پیر شده

🧚🏼♀️

من اصلا نميدم ! از عيد تا حالا اصلا پول ندادم مياد بهم ميگه دختر يكي يدونم دختر قشنگم سه تومن كمكم ...

عب نداره پولاتو جم کن خرج اضافه نکن یا مستقل شو کلا جداشو یا بذار کنار برا ازدواجت اینا خرج ازدواجتم نمیدن 

سرزمین عجایبه اینجا 👁
نمیتونی اونا رو تغیر بدی خب  ولی میتونی به مامانت بگی مثلااا برجی ۷ میلیون در امد دارین(عدد کا ...

پولاي مامانم ميگيره هررررماه

مامانم اصلا حرفم گوش نميده ، اگه بابام باهاش قهر كنه خيلي ناراحت ميشه و گريه ميكنه ، بخاطر همين همش پول ميده و ميترسه بابام قهر كنه … بابامم از اين سواستفاده ميكنه 

بابام اصلا لباس نميخره .. غذا هم يك كفگير گيرش مياد ، چون ميدونه چيزي نيست هيچيم نميگه قانعه

مامانم اصلاااااا حاضر نيس طرف من باشه 

مرد سالاره سادس 

ادم احمق هيج وقت قانع نميشه

خلاصه من تنهام … هر تصميمي بگيرم خودم تنهايي بايد اجرا كنم ، دنبال شريك نگرد

خوب شاید با آرامش باهاش حرف نزدی ویه جوری حرف زدی که لج کرده بگو توالان پناه من ومامانی مامان ضعیف ش ...

الان رفتم بخدااااا با ارامش اروم گفتم  دنبال يه كار خوب باش بيكار نباش … تا كي بيكاري ؟

ناراحت شد بمنچه هميني كه هس مگه من خرج خونه بايد بدم

گفتم خرج خونه نده اصلا واسه خودت بهترين لباس بپوشي ماشين بخري..

بعدم گفتم ما كه نبايد لجبازي كنيم ، هيچي درست نميشه اينجوري  ، بايد باهم همكاري كنيم زندگي درست بشه 

پتوشو برداشت رفت تو ماشين بخوابه

اينم از اين 

اصلا  من راهي پيدا نميكنم

پولاي مامانم ميگيره هررررماه مامانم اصلا حرفم گوش نميده ، اگه بابام باهاش قهر كنه خيلي ناراحت ميشه ...

من خودم با مامانم مشکل دارم و داعم دعوا داریم با هم 

و چن بار خواستم رابطمو باهاش خوب کنم ولی نشد ـ

چون به شدت گند اخلاقه و بد دهن و داعم فحاشی میکنه و میپره به ادم 

وقتی دیدم با همچیین ادم طلبکاری  روبه رو عم ک اصلا متوجه نمیشه ک دارم برای بهتر کرذن رابطمون تلاش میکنم 

منم گفتم بچرخ تا بچرخیم

میخوام اینو بهت بگم هر چیزی بهتر شدنش نیاز به تغیر یا همکاری همه افراد داره 

حتی خانواده ک ی سیستمه و ی جاش لنگ باشه بقیش همه لنگه (باژم خانواده خودم. داستان زندگیم انقد زیاده ک نمدونم از کجاش بگم) 

عب نداره پولاتو جم کن خرج اضافه نکن یا مستقل شو کلا جداشو یا بذار کنار برا ازدواجت اینا خرج ازدواجتم ...

بخدا فكر همينم كه خرج ازدواج منو هيجكييييي نميده !

اصلا كسي طرف من نمياد با اين خونواده …

جطوري پول پس انداز كنم واسه ازدواجم؟؟

بخدا فكر همينم كه خرج ازدواج منو هيجكييييي نميده ! اصلا كسي طرف من نمياد با اين خونواده … جطوري پو ...

تیکه تیکه وام خونگی بگیر با یکم جم شد مثلا شد پنج تومن برو ربع سکه بگیر بذار کنار فصط ی جا نذاری خانوادت پیدا کنن یا حتی بدونن

سرزمین عجایبه اینجا 👁
تیکه تیکه وام خونگی بگیر با یکم جم شد مثلا شد پنج تومن برو ربع سکه بگیر بذار کنار فصط ی جا نذاری خان ...

وام خونگي ثبت نام كردم اسمم اومد بزارم رهن خونمون😔

همه ول كردن فقط من گرفتم از پرتگاه نيفتيم 

مامانم فك ميكنه با غذا پختن و ظرف شستن  وظيفشو ادا كرده

وام خونگي ثبت نام كردم اسمم اومد بزارم رهن خونمون😔 همه ول كردن فقط من گرفتم از پرتگاه نيفتيم  ...

نه دیگه گفتم ب خونوادت نده هرچی کمک کنی بیشتر از مسیولیاتوشن در میرن اره سکه بگیر پول رهنم ب تو مربوط نیست

سرزمین عجایبه اینجا 👁
نه دیگه گفتم ب خونوادت نده هرچی کمک کنی بیشتر از مسیولیاتوشن در میرن اره سکه بگیر پول رهنم ب تو ...

خب ببين واسه بابام اهميت نداره تو كوچه باشيم يا نه باورت ميشه قبل اينكه برم سركار تو يه خونه اي بوديم كه ديوار اتاقش داشت تخريب ميشد ؟ رنگاش همه ريخته بود كچاش ريخته بود … ابروريزي به تمام معنا

بعد اگر من به فكر نباشم مارو ميبره همچين خونه اي و من تحمل ندارم