2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم و فریز هرکی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10449 بازدید | 60 پست
مطمئنم باردار میشی من چند سال دارو مصرف کردم البته دکتر احمقم فقط یا لتروزول میداد یا کلومیفن البته ...

لطفا اینم‌بگو که وقتی ماه اول پریود شدی بیشتر استرس داشتی یا نزدیک پریود بعدی بود که بی بی مثبت شد؟ چون من دو هفته دیگه میرم مسافرت. ولی الان به شدت استرس دارم. میگم شاید اون موقع بهتر بشم. قبل تخمک گذاری مهم تره یا بعدش؟ 

خداروهزار مرتبه شکر  خوش به حالت. برای منم دعا کن. ولی یه چی متوجه نشدم ببخش خیلی سوال میپرسم. ...

اره عزیزم دوماه داروهام مثل هم بود دکترم گفت تا۶ماه همین داروها تکرار میشه.بعد از امپول ازاد سازی یک شب درمیون و بعدش زود ازجام بلند نمیشدم.نه دیگه نزدیک پری رابطه نداشتیم.راستی امپول اچ سی جی رو دکترم گفته بود حتما۷بعدظهر باید بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم دوماه داروهام مثل هم بود دکترم گفت تا۶ماه همین داروها تکرار میشه.بعد از امپول ازاد سازی یک ...

برای ما هم دعا کن. خدا قسمت ماهم بکنه. من که دارم دیوانه میشم اینقدر که استرس گرفتم و بهش فکر میکنم

لطفا اینم‌بگو که وقتی ماه اول پریود شدی بیشتر استرس داشتی یا نزدیک پریود بعدی بود که بی بی مثبت شد؟ ...

من هر دوماه استرس داشتم ولی ماه دوم بیشتر بود چون شوهرم دیگه گفته بود نمیزاره دکتر برم و شانس اخر بود جوریکه مثل افسرده ها شده بودم.مسافرت ک عالیه برات حتما برو اگه خدا بخواد همه چی دست ب دست هم میدن وباردار میشی اینا همش چرته

برای ما هم دعا کن. خدا قسمت ماهم بکنه. من که دارم دیوانه میشم اینقدر که استرس گرفتم و بهش فکر میکنم

کاملا درکت میکنه ایشالا ساله دیگه همین موقع نی نی تو بغلته و نمیزاره بخوابی.مشکلت چیه؟ چند وقته اقدامی

کاملا درکت میکنه ایشالا ساله دیگه همین موقع نی نی تو بغلته و نمیزاره بخوابی.مشکلت چیه؟ چند وقته اقدا ...

مرسی معصومه جون بابت آرامشی که بهم دادی و من ۸ ماه حدودا اقدامم. و چند دوره دارو هم خوردم ولی نشدم. دکتر گف مشکلی ندارم

مرسی معصومه جون بابت آرامشی که بهم دادی و من ۸ ماه حدودا اقدامم. و چند دوره دارو هم خوردم ولی نشدم. ...

خوب خداروشکر تا ۱سال وقت هست و طبیعیه منک فقط۴سال میخاستم و نمیشد

دکتر منم گفت جوابش خوب باشه نیازی نیست کاریش کنی.اخه اینجوری زخم هی بزرگتر نمیشه؟

برا زخم رحم

شیاف عسل طبیعی و یک پَنسه سیاه دانه نکوبیده عالیه 

1 قاشق عسل رو برارین رو بخار کتری باز بشه، بین انگشت شست و سبابه.... یه ذره سیاهدونه نکوبیده بردارین و با عسل مخلوط کنین

با يک سرنگ بدون سوزن...  شب به صورت شیاف واژینال استفاده کنین

یک شب در میون تا 3 شب.. بسته به زخم

سلام ببخشید واکنش به اسم پسرتون درست شد؟یه جا دیدم‌نوشته بودید پسر منم ده ماهشه واکنش به اسمش افتضاح

اره عزیزم تو همون ده ماهگی البته الانم اگه مشغول باشه خیلی اهمیت نمیده ولی اسمشو میشناسه