سلام دوستان من تنبلی تخمدان داشتم خفیف بود بعد دو ماه قرص متفورمین و فولیک اسید و لتروزول خوردم و البته کم کردن قند و شیرینی بالاخره حل شد ، رفتم سونوگرافی نوشت هیچ توده یا کیست وجود ندارد ، و اینکه توروز دهم رفتم سونوگرافی فولیکول ۵تا فولیکول داشتم ، دکترم گفت یه روز در میون اقدام کنیم ، که کردیم یعنی کلا دوماه میشه همراه با دارو های که میخورم در اقدامم، الان یه جورایی حس حاملگی دارم و شکم و کمرم وپاهام درد میکنه چون یه هفته مونده به پریودم غیر طبیعی هست و جوش در آوردم که امکان نداره من قبل از پریودم جوش در بیارم ، به بو هم حساس شدم یکم ، یذره ترشح هم دارم ، فقط درد سینه و لکه بینی لانه گزینی ندارم ، بنظرتون حامله ام ؟ درضمن چون ما بیمه تکمیلی کردیم فقط دو روز فرصت دارم که حامله بشم بعد از دو روز زمان انتظار سه ماهه مون تموم میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.