2777
2789
عنوان

تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید کارش زیاده و خسته میشه مردا بخاطر کار زیادشون ممکنه خیلی خسته بشن ولی همه تلاششون برای همسرشون ...

کارش که سنگینه ولی یه روز جمعه کلا تعطیله میره فوتبال یا بعد ساعت کاریش میره باشگاه.ولی من هیچ چیزی تو زندگیم ندارم همش تو خونه نشستم

عزیزم تو همه زندگیشی همه زندگی یه مرد همسرشه

😔😔😔خیلی دوسش دارم.ولی واقعا حال دلم بده.زن و شوهرارو میبینم میرن دور میزنن میگردن منم دلم میخواد.غصه میخورم دوس دارم اونکه میدونه من تنهام تفریحیم ندارم لااقل اونم تنهام نذاره

😔😔😔خیلی دوسش دارم.ولی واقعا حال دلم بده.زن و شوهرارو میبینم میرن دور میزنن میگردن منم دلم میخواد. ...

اونم حتما دوستت داره زیاد

به ظاهر زندگی مردم نگا نکن . ممکنه اگه بدونی باطنشون رو یه ثانیه زندگیت رو باهاشون عوض نکنی

خیلی دلم واست میسوزه از ناراحتیت ناراحت شدم عیبی نداره زندگی متاهلی واسه همه همینه لذت داره سختی ...

خواهرم دوماه بعد ما عقد کرده همش باهمن میرن میگردن خوش میگذرونن.تایم کاریه شوهر اون بیشتر از شوهر منه حتی.ولی همه جمعه ها باهمن.یا طی هفته 12شبم بشه میاد میبرتش بیرون بعد کار.اینارم میبینم بیشتر دلم میگیره.از تنهایی دارم دیوونه میشم

خواهرم دوماه بعد ما عقد کرده همش باهمن میرن میگردن خوش میگذرونن.تایم کاریه شوهر اون بیشتر از شوهر من ...

هر مردی اخلاق خودشو داره

البته محبت به زن خیلی مهمه

ولی میگم باطن زندگیتو با ظاهر زندگی هیچکی مقایسه نکن

اگه زندگیتو مقایسه کنی همش به زندگیت آسیب میزنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز