2777
2789
عنوان

بقران نمیخوام پر بازدید شه فقط میخوام بگم سبک شم 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 78 پست
عزیزم صبر ما کمه و صبر خدا زیاد فقط به این فکر کن که ما از امام حسین و خانوادش که پیش خدا عزیز تر نی ...

میخونم چشم 

ولی حداقل حرفم اینه ی دلخوشی ی نشونه تو زندگیم باید بهم نشون بده ب بدونم میبینتم 

میدونی اشکال ما اینه که ما دعا میکنیم بعدش میخواییم صد در صد پذیرفته شه درحالی که فلسفه ی دعا این نیست دعا یعنی ما حاجت بخوایم بعدش راضی باشیم به رضای خدا که حاجتمون رو بده یا نه 

مثل کسی که پشت در خونه یا اتاق کسی باشه ودر بزنه و منتظر باشه تا بهش اجازه بدن که وارد بشه نه اینکه در بزنه بعد سرخود وارد بشه بگه خب من که در زدم پس حق دارم وارد شم

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میخونم چشم  ولی حداقل حرفم اینه ی دلخوشی ی نشونه تو زندگیم باید بهم نشون بده ب بدونم میبینت ...

عزیز دلم من خودمم حاجاتی دارم که مدتهاست  ازش میخوام و نشده ولی میدونم حتما حکمتی هست که من بیخبرم  فقط دارم سعی میکنم خودم رو اصلاح کنم تا بهتر بشم نه اینکه ناامید بشم و دورتر بشم 

ان شاءالله به آرامش برسی برای منم دعا کن گلم❤️

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز