2777
2789
عنوان

طلاق

399 بازدید | 15 پست

سلام به همه ی عزیزان

دوستان من یه مشکل بزرگ دارم

دوماهه که قهر خونه س پدرم هستم اشتباه کردم اومدم الان شوهرم سراغم نمیاد و پیغام پسغام میفرسته که طلاق میخاد جلو همممممه فامیل دوست آشنا گفته که طلاق میخاد

الان نمیدونم چکار کنم

هرچی التماسش میکنم فایده نداره کمکم کنید

یه پسر ۶ساله دارم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم بیشتر مردا ناز و ادا حالی‌شون نیست

نباید میرفتی 

حالا هم که شده 

شاید اصلا داره ازت زهرچشم‌ میگیره که دیکه از این کارا نکنی

توام بگو باشه بیا بریم طلاق توافقی

سر چی حالا قهر کردی؟

دوسال پیش شوهرم یه زن صیغه کرد که بهمن ماه طلاقش داد ولی باهاش ارتباط داشت ولی قصد نگهداشتنش نداشت و میدونستم که میخاد اون ارتباط عاطفی رو هم تموم کنه همه جی خوب شده بود

تااینکه برا بابام تعریف کردم خیر سرم خاستم تذکری بهش بدن که دیگه اینکارها نکنه 

بابامم از یکی دونفر پرسید فهمید درسته 

منو آورد خونه 

واقعا چرا التماس میکنی؟ ب زور میخوای نگهش داری رها کن بره  البته درک میکنم بخاطر بچت نمیتونی ...

خیلی دوسش دارم مرد خوبیه اشتباهی کرده بود و سعی در جبرانش کرد و برام سنگ تموم میزاشت 

خیر سرم خاستم خیالم راحت شه

دوسال پیش شوهرم یه زن صیغه کرد که بهمن ماه طلاقش داد ولی باهاش ارتباط داشت ولی قصد نگهداشتنش نداشت و ...

عجب کاری خب پدرتم حق داره...شما باید راز نگه دار میموندی حالا خطایی کرده که دیگه تکرار نکرده چرا به پدرت گفتی؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست