2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم سقط کنم یا نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 187 پست

برا خودمم راحت نیست باهاش حرف میزنم همش تو خودمم ،خودمون باعث اومدنش شدیم و حالا نمیخوامش

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

کوچولوی من ،منو ببخش کاش دیرتر میومدی واز اومدنت خوشحال میشدم من مادر بدی هستم که نمیتونم برای تو مادری کنم

خدایا منو ببخش که مجبورم جگر گوشمو جنینی که برای داشتنش بهت التماس میکردم رو بهت برگردونم 

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم بارداری سومم رو تازه متوجه شدم ،من خودم با سقط نه موافقم نه مخالف ،اما شما با این روحیت بعدش اذیت میشی اگر سقط کنی جای شما نیستم و شرایطط رو نمیدونم فقط میخوام بگم منم شرایطم خوب نیست از نظر مالی مشکلی ندارم ولی ....،پسرم ۱۱ سالشه و دخترم ۸ سال، مادرم تنهاست وهمه مسئولیتش با منه اما اصلا به سقط فکر نمی‌کنم ،ولی خوب دروغ چرا پر از استرس و نگرانیم..برای اینکه مطمئن بشی میخوای چیکار کنی احساسی تصمیم‌نگیر خوب بهش فکر کن

یه جیزبم بگم اینایی که میگن سقط کنی سر بچه هات بلا میادو اصلا نمیفهمم شماها دارید از گناه پیش خدا حرف میزنیدیعنی به خدا اعتقاد دارید بعد چطور خدای رحمان و رحیم و عادل میاد گناه این کارو با بچه های معصوم و پاک دیگه صاف میکنه ،خجالت بکشید این بنده خدا رو راحت بزارید عزیزم م گفتم نه موافقم نه مخالف فقط خودت بهترین تصمیم رو میگیری به خودت و همسرت یه زمانی بده دور از افکار منفی فکر کنید،سه تا بچه اونقدرم وحشتناک نیست البته در صورتی که امکانات مالی داشته باشی ،میدونم خسته ای حق داری فقط تو آرامش بهش فکر کن خدا خیلی مهربان‌تر از این تصوراتی هست که بعضیا میگن ،تهش خیلی خوب میشه تصمیم بگیری نگهش داری ،سه تا فرشته زیبا تو خونتون بدو بدو میکنن ،مطمئن باش به مسافرت و همه کارای دیگه ام به موقع ش میرسی،منکه دارم اینو میگم قرار بود با همسرم و بچه هام بریم یه مسافرت خیلی خوب که چند وقته داریم براش برنامه ریزی میکنیم  که بخاطر بارداری من کلا همه چی کنسل شد،قرار بود برای ارشد بخونم و...خوب همیشه زندگی با برنامه ریزی ما پیش نمیره ،همه فکراتو بکن ،به زندگیت فکر کن و قاطع تصمیم بگیر که بعد پشیمون نشی 

میدونم خدا روزیشو میده ولی توان جمع کردن سه تا بچه کوچیک با هم خیلی سخته یک اعصاب فولادی میخواد کسای ...

از تایپک " زنداداشم بارداره ؛ خیلی ناراحتم " رسیدی به این تایپک 😑 

چه دنیای عجیبی !!!! 

میدونم خدا روزیشو میده ولی توان جمع کردن سه تا بچه کوچیک با هم خیلی سخته یک اعصاب فولادی میخواد کسای ...

روزی منظورم فقط مادی نیس 

صبر و حوصله و توان پدر و مادر هم روزی بچه است . 

اتفاقات خوبی که فقط به شرط حضور این بچه ؛ براتون می افته هم ؛ روزی بچه است . 

بلاهایی که از سر شما و خانوادتون رفع میشه هم ؛ روزی بچه است . 

زندگی ما  ریاضی نیست که همیشه ۲× ۲ بشه ۴ تا 

عزیزم منم بارداری سومم رو تازه متوجه شدم ،من خودم با سقط نه موافقم نه مخالف ،اما شما با این روحیت بع ...

ماشالا بچه هات بزرگن ولی بچه های من هنوز محتاج غذایی هستن که من بهشون بدم یا لباسشونو بپوشونم حمامشون کنم ،اینا کوچیکتریناشه. منم اگر دوسال دیگه باردار میشدم نگهش میداشتم ولی الان وقتی برای خودم و همسرم ندارم چه برسه به بچه سوم ،پسرم فوق العاده فضول و شره همش درحال ریخت وپاش و کارای خطرناکه یکنفر همش باید مواظبش باشه 

از تایپک " زنداداشم بارداره ؛ خیلی ناراحتم " رسیدی به این تایپک 😑  چه دنیای عجیبی !!!!&nbs ...

اره برا خودمم عجیبه آدمیزاد موجود عجیبیه