2777
2789
عنوان

رزق و روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 30 پست
نماز اول وقت- سوره واقعه- آیت الکرسی- و اینکه قیمتاش منصفانه باشه حتماااا مشتری زیاد میشه 

نمازم رو خیلی وقته ترک کردم متاسفانه

انشاءالله باز شروع میکنم❤

💙 گروه آبی    وزن ۶۳    وزن فعلی  ۶۱  وزن هدف ۵۵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی نذر کنی تا چند ماه اگر شرایط خوب شد از درامد مغازه بخشی که میتونید رو به عزیزان نیازمند کمک کنید . 

البته تبلیغات کن میتونید بکنید .یا خدماتی رو با تخفیف انجام بدید مشتری جذب بشه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
میتونی نذر کنی تا چند ماه اگر شرایط خوب شد از درامد مغازه بخشی که میتونید رو به عزیزان نیازمند کمک ک ...

نذر نمک کردم

نذر سالاد الویه هم به نیت شهید ابراهیم هادی کردم

انشاءالله که بگیره❤

شوهر منم سه ماهه کار جدیدشو شروع کرده.انشاءالله همشون درآمدشون عالی و پربرکت باشه

نماز اول وقت به خصوص نماز صبح.خوندن قرآن سوره واقعه زیارت عاشورا نماز شب ذکرصلوات استغفار کردن زیاد باعث بخشش گناه و در نتیجه رزق و روزی زیاد میشه و پربرکت

برای کسب و کار شوهرتون صلوات فرستادم عزیزم

شوهر منم سه ماهه کار جدیدشو شروع کرده.انشاءالله همشون درآمدشون عالی و پربرکت باشه نماز اول وقت به خ ...

خیلی ممنون

انشاءالله کار همسر شما هم پر روزی باشه 

منم براتون آیت الکرسی میخونم❤

نذر نمک کردم نذر سالاد الویه هم به نیت شهید ابراهیم هادی کردم انشاءالله که بگیره❤

ایشالله

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

سوره ۲۶ و ۲۷ آل عمران  

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
کار پایان نامه دانشجویی و ترجمه هم کنارش بزارین  با یه دستگاه فتوکپی و پرینت و فروش لوازم تحری ...

انشاءالله❤

ممنون❤

خواهش میکنم موفق باشین 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست