2777
2789
عنوان

رزق و روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 30 پست
نماز اول وقت- سوره واقعه- آیت الکرسی- و اینکه قیمتاش منصفانه باشه حتماااا مشتری زیاد میشه 

نمازم رو خیلی وقته ترک کردم متاسفانه

انشاءالله باز شروع میکنم❤

💙 گروه آبی    وزن ۶۳    وزن فعلی  ۶۱  وزن هدف ۵۵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونی نذر کنی تا چند ماه اگر شرایط خوب شد از درامد مغازه بخشی که میتونید رو به عزیزان نیازمند کمک کنید . 

البته تبلیغات کن میتونید بکنید .یا خدماتی رو با تخفیف انجام بدید مشتری جذب بشه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
میتونی نذر کنی تا چند ماه اگر شرایط خوب شد از درامد مغازه بخشی که میتونید رو به عزیزان نیازمند کمک ک ...

نذر نمک کردم

نذر سالاد الویه هم به نیت شهید ابراهیم هادی کردم

انشاءالله که بگیره❤

شوهر منم سه ماهه کار جدیدشو شروع کرده.انشاءالله همشون درآمدشون عالی و پربرکت باشه

نماز اول وقت به خصوص نماز صبح.خوندن قرآن سوره واقعه زیارت عاشورا نماز شب ذکرصلوات استغفار کردن زیاد باعث بخشش گناه و در نتیجه رزق و روزی زیاد میشه و پربرکت

برای کسب و کار شوهرتون صلوات فرستادم عزیزم

شوهر منم سه ماهه کار جدیدشو شروع کرده.انشاءالله همشون درآمدشون عالی و پربرکت باشه نماز اول وقت به خ ...

خیلی ممنون

انشاءالله کار همسر شما هم پر روزی باشه 

منم براتون آیت الکرسی میخونم❤

نذر نمک کردم نذر سالاد الویه هم به نیت شهید ابراهیم هادی کردم انشاءالله که بگیره❤

ایشالله

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

سوره ۲۶ و ۲۷ آل عمران  

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
کار پایان نامه دانشجویی و ترجمه هم کنارش بزارین  با یه دستگاه فتوکپی و پرینت و فروش لوازم تحری ...

انشاءالله❤

ممنون❤

خواهش میکنم موفق باشین 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست