2777
2789
عنوان

کمبود توجه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست
وای دقیقا منم من الان دعوا میکنم فرداش شوخی میکنم🤣 ولی من میترسم کسی پیشم باشه نمیدونم چرا

😂 😂 😂 😂 😂 

منم ترس دارم همیشه

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم همینم دیگه با اینکه مامان بابام خیلی حواسشون بهم هس ولی باز توجه میخوام 😐

اره دقیقا دوستام مامانم بابام خاهرم همه منو دوست دارن توجه دارن 

ولی وقتی تو فشار پولی و کاریم ب هیشکی نمیتونم بگم ادم دلش یه چی میخاد سرشبزاره روش گریه کنه بعد قویتر پاشه ادامه بده یه چیزی عین دیوار والا همیشه سرم گذاشتم رو دیوار گریه کردم😂 فقط دیوار بهم توجه میده

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
قبلا. همچین اتفاقی برات افتاده که با محبت رهات کنن و پشیمون بشی؟

اره یع پسر مزخرف پنج سال پیش 

با اینکه الان حتی مهمم نیست برام

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
اره دقیقا دوستام مامانم بابام خاهرم همه منو دوست دارن توجه دارن  ولی وقتی تو فشار پولی و کاریم ...

😂😂😂😂😂

بهش بگو ببین راضی میشه ازدواج کنید 

😂😂😂😂😂 بهش بگو ببین راضی میشه ازدواج کنید 

کی من ازدواج کنم؟ خانوادم میگم اینقدر ب من توجه دارن ک برای ازدواجمم هیچ حرفی ندارن و میگن همه تصمیمو خودت بگیر ولی عزیزم من سنم خیلی کمه تازه نوزده سالمه علاقه ندارم ب ازدواج

کی من ازدواج کنم؟ خانوادم میگم اینقدر ب من توجه دارن ک برای ازدواجمم هیچ حرفی ندارن و میگن همه تصمیم ...

درسته عزیزم 

ولی منظورم این بود به دیوار بگی 😂آخه گفتی فقط اون بهت توجه میده

درسته عزیزم  ولی منظورم این بود به دیوار بگی 😂آخه گفتی فقط اون بهت توجه میده

هان🤣🤣🤣 اره من با دیوار میتونم فقط ازدواج کنم از محبت کردن ب اون هیچ وقت پشیمون نمیشم

اره یع پسر مزخرف پنج سال پیش  با اینکه الان حتی مهمم نیست برام

روانت ترسیده برای همین گارد میگیره عزیزم 

حتما پیش یه مشاور یا روانشناس برو تا کمکت کنه اون رابطه و اثراتش روی روانت رو پشت سر بزاری 

و باید به خودت بقبولونی اون آدم به خاطر دلایلی که ربطی به تو هم ممکن بود نداشته باشه اینطور برخورد کرده

اکثر آدم ها شبیه اون نیستن 

نمیدونم نمیدونم بعد میبینم یکی ب یه نفر توجه میکنع اصلا نمیدونم چرا دلم پر میشه  انگار تا حال ...

رابطت با دوستات چطوره دوست نزدیک و صمیمی داری

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
رابطت با دوستات چطوره دوست نزدیک و صمیمی داری

دارم دوست صمیمی خوب دو سه تا رابطم خوبه باهاشون

روانت ترسیده برای همین گارد میگیره عزیزم  حتما پیش یه مشاور یا روانشناس برو تا کمکت کنه اون را ...

همه بهم میگن برو روانشناس ولی نمیتونم🥀

همه بهم میگن برو روانشناس ولی نمیتونم🥀

آنلاین یا تلفنی هم میتونی درارتباط باشی 

ولی حتما مطالعه کن

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید عاالیه درباره همین تله هاست که شما تو یکیش گیر افتادی 

کتابای نشر بنیاد فرهنگ زندگی هم خوبن

کلا روانشناسی یونگ حیلی برای بهبود روان مفیده