xshana مدیر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5087 عنوان هیکلم +عکسش | مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 44 پست اعصابم خورده یکم تعریف کنین ازم حالم خوب شه زود میزارم قدم 163 وزنم اینجا حدودا 63 و سنمم 21 البته عکس برا پارساله و امسال ترکیدم انقد چاق شدم 1401/07/17 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهابانوووووو عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1078 منم بذارم😐🤣 بز ❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
فاطمههه_خانومم عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1036 ن سندروم دهن بیقرار دارم همش میخورم یبار دیگه بزار منم ببینم🙁☹️ پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟ گفت :کدام شلوغی؟ من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
رهابانوووووو عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1078 اسی الانتو بذار ❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
فاطمههه_خانومم عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1036 خیلی خوبی پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟ گفت :کدام شلوغی؟ من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
رهابانوووووو عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1078 چند کیلویی همینجوری بمون چاق نشو ❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
رهابانوووووو عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1078 من قدم ۱۶۳ وزنم ۵۰ خودتون تصور کنید😂 خیلی لاغری جاریم قدش تقریبا مثل توعه ۵۵ بود الان خودشو کشت ۶۱ شده ولی بازم لاغره میخواد ۷۰ بشه ❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
moon_child عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 598 خیلی لاغری جاریم قدش تقریبا مثل توعه ۵۵ بود الان خودشو کشت ۶۱ شده ولی بازم لاغره میخوا ... من هدفم ۵۵ هست نهایتش چون جاهایی که باید روی فرمه😁 هم س.ینه هم باس.ن فقط میخوام دستام تپل تر بشه
رهابانوووووو عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1078 من هدفم ۵۵ هست نهایتش چون جاهایی که باید روی فرمه😁 هم س.ینه هم باس.ن فقط میخوام دستا ... همون خوبه رو فرمه این بنده خدا هیچی نداره خودت بهتر میفهمی چ وزنی برات ایده آله من خودم زیر ۷۵ میشم انقد زشت میشما قدم ۱۶۸ با وزن ۷۷ خیلی رو فرمم ❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
moon_child عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 598 همون خوبه رو فرمه این بنده خدا هیچی نداره خودت بهتر میفهمی چ وزنی برات ایده آله ... من نهایت وزنم وقتی ۱۶ ساله بودم ۶۹ بودهولی من چون لپ دارم وقتی وزنم بره بالا اول لپ لپی میشم😂دیگه خود ب خود وزنم اومد پایین و خوب شد
رهابانوووووو عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1078 من نهایت وزنم وقتی ۱۶ ساله بودم ۶۹ بوده ولی من چون لپ دارم وقتی وزنم بره بالا اول لپ لپی میشم😂 دی ... خوش ب حالتونه والله همش میخورید تا چاق بشید من همش باید مواظب باشم ۱ کیلو بیشتر چاق نشم ❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤