2777
2789
عنوان

هیکلم +عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ن سندروم دهن بیقرار دارم همش میخورم

یبار دیگه بزار منم ببینم🙁☹️

پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
من قدم ۱۶۳ وزنم ۵۰ خودتون تصور کنید😂

خیلی لاغری 

جاریم قدش تقریبا مثل توعه 

۵۵ بود الان خودشو کشت ۶۱ شده ولی بازم لاغره میخواد ۷۰‌ بشه

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
خیلی لاغری  جاریم قدش تقریبا مثل توعه  ۵۵ بود الان خودشو کشت ۶۱ شده ولی بازم لاغره میخوا ...

من هدفم ۵۵ هست نهایتش 

چون جاهایی که باید روی فرمه😁 هم س.ینه هم‌ باس.ن 

فقط میخوام دستام تپل تر بشه

من هدفم ۵۵ هست نهایتش  چون جاهایی که باید روی فرمه😁 هم س.ینه هم‌ باس.ن  فقط میخوام دستا ...

همون خوبه رو فرمه 

این بنده خدا هیچی نداره 

خودت بهتر میفهمی چ وزنی برات ایده آله 

من خودم زیر ۷۵ میشم انقد زشت میشما 

قدم ۱۶۸ 

با وزن ۷۷ خیلی رو فرمم 

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
همون خوبه رو فرمه  این بنده خدا هیچی نداره  خودت بهتر میفهمی چ وزنی برات ایده آله  ...

من نهایت وزنم وقتی ۱۶ ساله بودم ۶۹ بوده

ولی من چون لپ دارم وقتی وزنم بره بالا اول لپ لپی میشم😂

دیگه خود ب خود وزنم اومد پایین و خوب شد 

من نهایت وزنم وقتی ۱۶ ساله بودم ۶۹ بوده ولی من چون لپ دارم وقتی وزنم بره بالا اول لپ لپی میشم😂 دی ...

خوش ب حالتونه والله 

همش می‌خورید تا چاق بشید 

من همش باید مواظب باشم ۱ کیلو بیشتر چاق نشم