2777
2789
خب خیلی سخته  منم خیلی اذیت شدم خودمو با درس و ورزش سرگرم میکنم دیگه  روی خودت کار کن&nb ...

چقد قشنگ بود جملت اگه بدون من میشه بدون توام میشه 😀 وقتی هم خیلی دلتنگ شم اهنگ تتلو رو گوش میدم خوب میشم همون ک میگه تویی ک ادعات میشد از همه ناکس تری 😂😂

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اون کات کرد یا شما

سرنوشت از هم جدامون کرد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد قشنگ بود جملت اگه بدون من میشه بدون توام میشه 😀 وقتی هم خیلی دلتنگ شم اهنگ تتلو رو گوش میدم خوب ...

عالیه 😂🤞🏻

یه جمله تتلوام هست خیلی دوسش دارم میگه 

بزار بره با اونا که درخورشن بگو با اصن کل شهر...

و اینکه یچیزو خیلی یادت باشه زندگیتو خراب نکن واسه کسی که الان داره روزای خوبشو پیش کسای دیگه میگذرونه

ای بابا ولی به نظرم سرنوشت چرته اگه دونفر همو بخوان میشه

نه .....منم همین نظر و داشتم چون هیچ کس دیگه رو تو زندگیم نمیدیدم...اما واقعا با بازی سرنوشت نمیشه جنگید

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من 4 سال با یکی بودم پارسال خودم کات کردم بعد از دو ماه برگشت اون موقع بابام فوت کرد خیلی داغون بودم دوباره برگشتم چون بهش نیاز داشتم یه سال دیگه باهم بودیم شد 5 سال بعد اون کات کرد رفت 

خلاصه ک برنگرده بهتره الان حداقل میگی خودم نخواستم اگه برگرده این دفعه اون ولت میکنه علاوه بر دلتنگی غرورتم له میشه

مهم نیست اومدن اون  روی خودت کار کن منم خیلی منتظرش نشستم دیگه مهم نیست برام، کارای مهم تری د ...

میدونی من وقت خالی تقریبا ندارم تو طول روز. سرم گرمه. ولی جای خالیش با هیچی پر نمیشه..