2777
2789
عنوان

دلم میخواد از همسرم جدا بشم دیگه بریدم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یه زن بدون حضور شوهر دادخواست طلاق توافقی بده؟

برای طلاق توافقی رضایت هردوطرف لازمه

جمعا ۲ماه طول میکشه که اونم چندجلسه میفرستنتون پیش روانشناس و ایشون بعد اینکه باهاتون صحبت کردن تایید میکنن که ادامه زندگی به صلاح هیچکدومتون نیست و تاییدیه رو به دادگاه میدین و طلاق میگیرین

اینکه موقع شکایت شوهرتون باید باشه یا نه رو اطلاع ندارم متاسفانه

ولی براتون میپرسم و اگه به جواب رسیدم خبرتون میکنم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه هیچی هیچی کلا یه پول پیش داره همین  اونم خیلی نیست ۱۳۰ تومنه

شکایتش کنی نهایتا سالی یک سکه بهت میده

البته نفقه دخترت رو باید پرداخت کنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اینکارو یه سری انجام دادم نمیدونی چیکار کرد  از ترسم برگشتم سرجام  نمیدونم چجوری صحبت کن ...

عزیزم شما برو خونه پدرت

وقتی اومد دعوا راه انداخت یا تهدید کرد زنگ بزن به ۱۱۰

برای طلاق توافقی رضایت هردوطرف لازمه جمعا ۲ماه طول میکشه که اونم چندجلسه میفرستنتون پیش روانشناس و ...

ممنون میشم بهم خبرشو بدین 

ببین اینقدر ازش میترسم ک الان دوروزه دارم خودمو میخورم چجوری بگم بهش

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
عزیزم شما برو خونه پدرت وقتی اومد دعوا راه انداخت یا تهدید کرد زنگ بزن به ۱۱۰

از نظر اعصاب واقعا توانایی جنگ و جدل ندارم بخدا😞😞فقط میخوام توو ارامش تموم بشع

یه وکیل نمیدونی چقدر میشه هزینش؟

اون اقا که الان کامنت گذاشتن لیسانس حقوق دارن گویا

گفته بودن مشاوره رایگان میدن

همینجا ازشون بپرس سوالت رو شاید تونست راهنماییت کنه

از نظر اعصاب واقعا توانایی جنگ و جدل ندارم بخدا😞😞فقط میخوام توو ارامش تموم بشع

عزیزم این اعصاب خردی نهایتا یکساله

ولی زندگی بااین ادم طبق چیزایی که میگی تااخر عمر برات دعوا و اعصاب خردی به همراه داره

ممنون میشم بهم خبرشو بدین  ببین اینقدر ازش میترسم ک الان دوروزه دارم خودمو میخورم چجوری بگم به ...

بهش نگو

به پدرت بگو به خودش یا پدرش منتقل کنه

شما خودتو طرفش نکن و ازش فاصله بگیر؛دهن به دهن نشو باهاش

واییییی منم اومدم این تاپیک رو بزنم

دیدم شما زدی

منم همین 

امروز تصمیم گرفتم طلاق بگیرم ولی نمی‌دونم چطوری

من خونه هم به اسم منه 

دخترم پنج سالش و به شدتتتتتتت ب پدرش وابسته 

نمی‌دونم چیکار کنم 

اصلا چطوری مطرح کنم؟

چند باری بهش گفتم طلاق گفت از خدامه فلان بعد ادامه نداد 

من باید برم دادخواست بدم؟

میخوام حضانت بچمو بگیرم 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

من خانوادم مخالفن

میگن ب خاطر بچت بمون!

ولی من دارم پیر میشم

شوهر من تو دادگاه و وکیل و پزشک قانونی همه جا کلیییی آشنا داره

بچمو ازم بگیره چی😓

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
بهش نگو به پدرت بگو به خودش یا پدرش منتقل کنه شما خودتو طرفش نکن و ازش فاصله بگیر؛دهن به دهن نشو ب ...

ب

ببین من این ادمو میشناسم این روشی ک‌میگی جری تر و وحشی ترش میکنه

واییییی منم اومدم این تاپیک رو بزنم دیدم شما زدی منم همین  امروز تصمیم گرفتم طلاق بگیرم ولی ...

اگه خونه داری ترس نداشته باش دختر