2777
2789
عنوان

کادوی تولد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه باکس پراز چیزمیزایی که بچها دوسدارن...

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

دوست داره یچیزی بسازه مثلا میبینی چن روز درگیره تا با کارتون و مقوا یه خونه کوچیک با وسایل با نمک در ...

براش بازی های  فکری بخر

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

دوست داره یچیزی بسازه مثلا میبینی چن روز درگیره تا با کارتون و مقوا یه خونه کوچیک با وسایل با نمک در ...

شن بازی بگیر براش

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

ازاینا بخر عررر من با این سنم عاشق اینام🤷‍♀️🤣

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

اگه به این کار علاقه داره براش یه مدل لگو های ریز هست که چند مدل وسیله میشه ساخت بخر.اسمش رو دقیق نمیدونم پسرم میگه لگو نینجا.قیمتش آخرین بار که خریدم ۳۰۰ بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خیلی خوبه 😍

خیلی ناز و کیوته مخصوصا برا دختر بچه ها ست دمپاییشم هس وقتی میپوشن ادم دلش میخاد بخورشون🥰🤷‍♀️🤣

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره