2777
2789
عنوان

هر روز میمیرم و زنده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 37 پست

تموم میشه بخدا

میدونم چی میگی

فقط صبوری

ببین من سر بچه اولم انننننننقققققققد حاااااااالم بد بود بیمارستان بستری شدم

ولی وقتی هفته شانزده رد میشه کم کم خوب میشی

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیرابی بخور

به خودت تلقین نکن بهش فکر نکن هرچی بهش فکر کنی بدتر میشی

صبح بلند شو موزیک بزار برقص و تا میتونی به این فکر کن که هیچی تغییر نکرده تو همون آدم سابقی و یواش یواش کارهاتو بکن.. هرچی بشینی و تحرک نداشته باشه مواد غذایی دیرتر هضم میشه و همیشه تو معده ات غذا هست برای بالا آوردن.. کم کم بخور تو دفعات بیشتر

زنجفیل تازه بگیر رنده کن تو غذاهات استفاده کن..

حتما موزیک شاد رو داشته باش خیلی خوبه

عزیزم روحیه تو حفظ کن،این روزام میگذره. منم توی شهر غریب بودم، تنها شوهرم پیشم بود، با این وجود تمام سختی ها رو تحمل کردم. سرتو گرم کن تا زیاد به وضعیت فک نکنی، اینام تموم میشه بالاخره.هر چقد بیشتر فک کنی سخت‌تر میگذره.

یوقتایی یه گوشه از دنیاتون رو قایم کنید و پیش خودتون نگهش دارید👌                                                                                  یه فیلم‌هایی رو تنهایی نگاه کنید❣                                           یه آهنگایی رو تنهایی گوش کنید❣                                         یه خیابونهایی رو تنهایی قدم بزنید ❣                                        "شاید بعدها لازم بشه آدم توی گوشه هایی از زندگیش باشه که اون رو یاد هیچکس نندازه...🦋"

عزیزم این روزا هم تموم میشه میفهمم چی میگی الان اوج حال بدته اما یکی دوهفته دیگه بهتری،منم همینجور بودم ایقد حالم بد بود گریه میکردم به شوهرم میگفتم تورو خدا یچی بخر بیار بده من بخورم بمیرم راحت بشم،ولی گذشت الان بااینکه هفته ۲۵ ام اما هنوزم حالت تهوع دارم اما این حال کجا و اون حال کجا خیییلی خوبم الان،،خوب میشی به امید خدا،منکه فکر کنم حال بدم تااخرش همراهمه ولی خیلیا هستن هفته پونزده شونزده میرسن خوب میشن

عزیزم این روزا هم تموم میشه میفهمم چی میگی الان اوج حال بدته اما یکی دوهفته دیگه بهتری،منم همینجور ب ...

میترسم تا آخر بارداری همینجوری باشم . 

خدایا مراقب زندگیم باش ❤️
من تو هفته ۱۶بارداری هستم هنوزم بالا میارم هیچی نمیتونم بخورم بدنم خیلی ضعیفه سرم خیلی گیج میره تازه ...

بچه هاتون چند ساله هستن؟؟؟؟؟؟؟

خودت بهشون رسیدگی میکنی؟؟؟؟؟؟

خودت غذا میپزی؟؟؟؟؟

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

من چون اشتهامم از دست میدادم، قندم سریع افت میکرد، از این ابنبات زنجبیلیا میخوردم روبراه میشدم.‌با دکترم صحبت کن واسه تهوعت، بهت قرصی جیزی بده. 

یوقتایی یه گوشه از دنیاتون رو قایم کنید و پیش خودتون نگهش دارید👌                                                                                  یه فیلم‌هایی رو تنهایی نگاه کنید❣                                           یه آهنگایی رو تنهایی گوش کنید❣                                         یه خیابونهایی رو تنهایی قدم بزنید ❣                                        "شاید بعدها لازم بشه آدم توی گوشه هایی از زندگیش باشه که اون رو یاد هیچکس نندازه...🦋"
میترسم تا آخر بارداری همینجوری باشم . 

نه نترس منم خیلی میترسیدم اما تااخر بارداری اینجور نیستی شاید یکم حالت تهوعو داشته باشی خیییلی خفیف اما مطمعن باش خوب میشی منم خوب شدم خداروشکر،،سعی کن چیای چرب زیاد نخور حالتو بدتر میکنه،چیزای ترش خیلییی نخور چون معدتو اسیدی میکنه باعث میشه بالا بیاری،،وقتاییکه بالا میاری ببخشیدا معذرت میخام،احساس نمیکنی از پایین میسوزونه تا میاد بالا؟؟ من از معدم میسوخت تا گلوم،همش حس میکردم گلوم زخم شده درااین حد حالم بد بود مدام گلو درد داشتم نمیتونسم چیزی قورت بدم