خواهرم داره عروسی میکنه ....لباس نخریدم نه خودم و نه شوهرم و دخترم...پول ارایشگاهم فعلا هیچ....بنظرتون چقد عرف هست که کادو بدم اینم بگم زیاد برا دخترم لباس و کادو و عیدی داده و ابجی کوچیکه هم هست
واقعا ۱۵ میلیون کادو میدین؟ باید یه وام بگیرم...من مامانم یه النگو یا نیم ست براش میگیره و بقیه خواه ...
خب عزیزم بستگی به شرایط مالیت داره اما من اگه بودم از قبل برنامه میریختم هر ماه یه مقدار کنار میذاشتم دیگه حداقل سکه تمام میدادم اگه داشتم که نیم ست بخرم که بهتر بود..حالا شمام دیگه ربع سکه رو سعی کن براش بخری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا ۱۵ میلیون کادو میدین؟ باید یه وام بگیرم...من مامانم یه النگو یا نیم ست براش میگیره و بقیه خواه ...
وقتی بارها برای بچه تون هدیه گرفته باید براش سنگ تموم بزارید، منم خواهر مجرد دارم و با توجه به شرایط خودم گفتم و تو کادو دادن برام مهم نیست که دیگران چقدر میدن حتی پدر و مادرم، خودم تصمیم میگیرم
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وقتی بارها برای بچه تون هدیه گرفته باید براش سنگ تموم بزارید، منم خواهر مجرد دارم و با توجه به شرایط ...
خب زشت نیست من سکه بدم اونیکه خواهرم مثلا یه تومن ...یا مامانم النگو....بعدش حالا این مجرد بود ولی من عروس شدم کادوهای همه در حد طلای سبک بودن تازه طلا خیلی ارزون بود ...گرمی ۹۰ الان گرمی ۱۴۰۰ شده ...من دعوتشم کردم یه بار نزدیک ۱ و نیم هزینه کردم و روز عقدشم چون شهر من بودن باز ۱۰ نفرو دعوت کردم غذای رستوران و اینا کلی هزینه داشت برام
خب زشت نیست من سکه بدم اونیکه خواهرم مثلا یه تومن ...یا مامانم النگو....بعدش حالا این مجرد بود ولی م ...
اینکه براش هزینه کردید و با توجه به اون خرجا می خواید بهش هدیه بدید کاملا شخصیه و من نمیتونم نظر بدم ولی اینکه حتما هدیه شما با هدیه بقیه تناسب داشته باشه رو قبول ندارم چون هر کس با توجه به شرایط خودش هدیه میده، مثلا من وقتی روز مادر یا پدر هدیه میخرم هیچ وقت نگاه نمیکنم ببینم خواهرم چقدر میده، حتی اصلا نمیپرسم هدیه چی می خواد بده، من با توجه به شرایط خودم هدیه میدم
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خودم که ۱۰ سال پیش ازدواج کردم طلای ظریف بهم دادن اون موقع گرمی ۹۰ تومن بود مثلا در حد ۲ گرم بودن هر ...
عزیزم درسته طلا قیمتش کم بوده مثل بقیه ی چیزا ،اما الان اگه طلا گرون شده در کنارش همه چی گرون شده،با توجه به گرم طلا جبران کن نه پولی که داده مثلا انگشتر یه گرمی شمام حول حوش همون یه گرم بده یکم گرون تر ...
عزیزم نگاه به جیبت کن و کادو بده خودت و توی سختی ننداز و خودت و عذاب نده همون ۲/۵ رو ب ...
بله در همون حد میتونم و مطمئنم اونم بیشتر انتظار نداره...چون دوباره باید دعوتشون کنم اونم هزینه داره...ایشالا اونم بچه دار بشه من بوقتش برا بچه اش جبران می کنم