2777
2789

من شاغلم الان اومدم مرخصی زایمان اینو بگم شاغل بودن درسته سخته ولی خیلی خوبه برا روحیه آدم و زندگی بهتره چون رکود و در خونه موندن باعث آشفتگی ذهن میشه

من خیلی ساده ام و این انگار خوب نیست....

من شاغلم آرزو یه صبح تو آرامش بخوابم شاغل بودن خوبه ولی کاری که واسه خود ادم باشه نه که بره بیرون ...

عزیزم ایشالله بازنشست میشی خستگی هات در میره

به خدا من حسرت یک ساعت خواب داشتم اما الان که بازنشست شدم وحقوقی میاد دارم کیف میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هرچی شد یکی میاد وسط میگه الان دعوا میشه  هرکس داره نظر خودش رو میده حتما همه باید نظر ما ...

الان میتونید کل کل تو کامنتا رو ببینید بعد متوجه میشید چرا هرچی شد یکی میاد وسط میگه الان دعوا میشه😉

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید

من ۲۰ وخورده ای سال کارمند بودم والان بازنشسته هستم

اگر برگردم به عقب قطعا دوباره شاغل میشم چون لذت داشتن درآمد رو چشیدم 

اما شاغل بودم دردسرهای زیادی داره خیلی متلک و تیکه شنیدم اما خدارو شکر الان همه به زندگیم غبطه میخورن بچه هام بسیار باادب و فهمیده و مستقل هستن حتی الان که خونه هستم بازم کمک میکنن

اون موقع مسخره میکردن مگه زن شاغل میشه الان که وضعیت زندگیم رو به راه شده و خونه زندگیم ردیفه دارن حسرت میخورن

شاغل بودن در صورتیکه بچه نباشه ولی بچه که بیاد داغون میشی تازه اگه بچه مدرسه ای داشته باشی که دیگه ب ...

دثیقا من الان هم شاغلم هم یه بچه یه ساله دارم هم یه

مدرسه ای و هزارر کار

سخته اذیتم ولی خداروشکر راضی ام

داره خونه همون خونه است و بچه هم همون بچه فقط انتطارات بقیه ازت مثل زن خونه دار نیس مثلا خونت کثیف ...

همون میگم کار نخای کتی کسی سخت نمیگیره.من جاریم شاغله.مادرشوهرم میدیدم براشون غذا میپخت اصلا مهمونی نرفتیم فقط عید همه رو دعوت کرد خودش کاری نمیکرد پذیرایی با خپاهراش بچه دارنمیشه مهم نیس براشون همون ک خرجی داره درامد داره براشون کافیه

به سلامتی عزیزم والا من فک کنم تا قبل از بازنشستگی داغون بشم

منم همین فکر و میکردم این روزا میگذره و شما روزی به چهل سالگی  به بالا خواهید رسید پس چه بهتر یه حقوقی هم باشه

والا اطرافم (دوستان دقت کنید گفتم اطراف خودم )هیچ خانم خونه داری بهش خوش نمیگذره که شما فکر کنید  تازه وضعیت منی که شاغل بودم هم از لحاظ جسمی وهم روحی ومالی خیلی بهتر بود

شاغل باشی همزمان خانه دار هم هستی چون بازم مجبوری غذا بپزی ظرف بشوری و.... مگر اینکه مجرد باشی 

بهتر بود میپرسیدی شاغل بودن و خانه داری بهتره یا خانه داریِ صرف....که من ترجیحم شاغل بودن البته بستگی به

نوع شغل: (  اگه شغل خوبی باشه بهت انرژی میده یا  برعکس برات اصطحلاک روحی میاره  و فرسودت میکنه و روانت رو بهم میریزه)

مسیر ترددت :هرچی نزدیک باشه یا سرویس داشته باشی یا خودت ماشین داشته باشی بهتره چون مسیر دور واقعا آدمو از پا درمیاره

تایم کاریش:اگه بیشتر از ۸ ساعت باشه اصلا نمی ارزه و زندگیت از تعادل درمیاد

اطرافیان همراه: خانواده مادر و مادرشوهر و همسری که تو بچه داری و خونه داری دستتون بگیرن واقعا موثره

پر بودن فریزر از غذاهای نیمه آماده تعداد بچه هات و شرایط جسمی و روحی خودت و وسایل برقی مجهز مثل ماشین ظرفشویی و غذاساز که کارتو راحت کنن و میزان درآمد و خیلی عوامل دیگه هم تاثیر داره که بتونی تصمیم درستی بگیری

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده