2777
2789
عنوان

یه لکه کنار یقه زیر پیراهن همسرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 26 پست

عزیزم خودش چیزی بهت نگفته تاوقتی که بهت محبت داره توخونه احترام داری به روی خودت نیار زندگبتوحفط کن این کارا همش گذران ته نداره خواهرگلم سعی کن محبتات وبیشترکن

پیرهن مال دوستشه😑😐😑😐😑😐😑😐

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کلا ادم مشکوکی نیست و تا حالا کاری نکرده و سرش تو کار خودشه این همه مشکوک نباش بهش 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

اگر میخواست گمراهت کنه یا واقعا خبری بود نمیگفت زیرپوش رو تازه پوشیده ، پس قطعا خودشم نمیدونه لک چیه 

این رنگ ها ممکنه لک رنگ میوه ، آب میوه ، و..... باشه 

اخه برای یه لکه رنگ که نمیدونی چیه چرا باید زندگیتو زهر کنی 

تا حالا چیزی ازش دیدی؟ 

چندتا مورد دیدم که به اونا هم شک دارم.مثلا چند وقت پیشا گوشی ش رو با خودش برده بود داخل حمام

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن

الان مشاوران و گروه تجسس وارد عمل میشنو نظراتشونو به اشتراک میزارن خودتو اماده کن واسه شنیدن👇👇

اره مشکوک شو بهت خیانت کرده دست نداره با کسه دیگست فقط طلاق😑😒😒😒

میشه واسه مامان شدن منم دعا کنین..🖤🙏

ببين خودت يه رژ بزن به لبت بعد ري يكي از لباسات امتحان كن لبتو بزن بهش.

وقتي لباست رنگي ميشه اگه از رژ باشه قشنگ رد لب ميوفته . نميشه يه رنگ فقط باشه واسه همين واضح مشخص ميشه

لب خط و خطوط داره ، همه اينا رو دقت كردي بهش؟

اگه يه لك كو چيك يا ساده هست نميشه ادم ذهنشو خراب كنه. اگه فشار به لباش در حدي باشه كه رد بيفته بايد قشنگ اندازه يه لب بالا و پايين رد رژ باشه

واسه همين فكر نميكنم رژ بوده باشه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦