2777
2789
عنوان

بچه ها شماهم این بیماری جدید رو گرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خانوادگی گرفتیم هممون فقط بابام در رفت.من که دو تا پنی سیلین زدم.داداشمم ۳ روز مدرسه نرفت.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
من تنگی نفس داره خفم می‌کنه اصلا نمیتونم بخوابم وگرنه حالم خیلی بد نیس

شاید سینه ت چرک داره 

برو دکتر، خوب نیستااا

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

منم مریضم ۲ روزه

از دیروز  حالت تهوع و دل درد دارم و بی حالم

امروزم گلو درد گرفتم و بینیم کیپ شده😂

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    
اره ۳روزه افتادیم به معلم پسرم پیام دادم که از فلانی گرفته گفت منم از سه شنبه افتادم لحظه ای نیس ...

😢😢😢😢 خیلیا بیخیالن نامردا

من چند روزه سرماخوردگی شدید با بدن درد وسرفه دارم به بو هم حساس شدم معده دردم کمی دارم ممکنه ویروس ج ...

اره ممکنه 😢💔

😢😢😢😢 خیلیا بیخیالن نامردا

برداشتم بچمو بردم دکتر

سِرُم نوشت

دختره عنتر هی سرم زد هی رفت تو پوستش هی درآورد

زد جای دیگه

سوراخ سوراخ کرد بجمو آخر سرم رو پرت کردم گفتم خبرت با این زدنت

😭

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری