2777
2789
عنوان

حاجت گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 26 پست
من ن نماز خوندم ن حتی بلد قران بخونم. اما روزایی ک همه میرفتن کربلا نذر کردم ک بهم بچه بده سال دیگ ...

😍😍😍ان شاء الله بحق خود امام حسین نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت 😍😇

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

نماز جعفر طیار خیلی خوبه 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترین مانع برای استجابت دعاهامون و روا شدن حاجات‌مون ، گناهامونه

خدا تو قرآن می‌فرماید هر مشکل و شری که به شما میرسه به واسطه‌ی اعمال خودتونه(گناهان)

روایت داریم گاهی بنده دعا می‌کنه و خدا دعاشو مستجاب می‌کنه ولی اون گناهی انجام میده که خدا به ملائکه میفرماید دست نگه دارید و حاجتشو ندید 

چون گناهی انجام داد که خشم منو برانگیخت و باعث سلب رحمتم ازش شد

پس اول از همه باید واجبات رو انجام و محرمات الهی رو ترک کنم

بعدشم دعا به درگاه خدا و توسل به اهل‌بیت علیهم‌السلام

بعد هم ختوم و اذکار معتبر و مجرد از جمله

ختم زیارت عاشورای آیت‌الله حق‌شناس

ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر

چله‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی یاسین

ختم صلوات و یاسین و هدیه کردن‌شون به اهل‌بیت علیهم‌السلام

مداومت بر خوندن حدیث شریف کساء و بعدش قسم دادن خدا به پنج تن و بعد طلب حاجت از خداوند متعال

امضامو بخون 

ان‌شاءالله همه مون همین الان حاجت روا بشیم 🥰

اگه حاجت داری یا به مشکل سختی دچاری🥺                                                   ‌اول از همه دعا و کمک از خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام😍 دوم ترک گناه چون خیلی از مشکلات‌مون نتیجه‌ی گناهامونه و گناهامون مانع استجابت دعاهامون میشه  سوم دعا و ذکر و ختم های مجرب مثل ختم زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر 😍                                              اگه خواستید در هر موضوعی صحبت کنیم ، لطفا توی پیام رسان داخلی بیاین ، چون تو سایت واسم خیلی سخته و کنده
ناراحت نباشید گلم ایشالا مشکلتون حل بشه هیچ چیزبراخداسخت نیست به خداتوکل کن چله حق شناس بگیر این چله ...

الهی شکر 

از کجا باید پیدا کنم بلد نیستم چجوریه چله حق شناس..

ممنونم گلم انشالله سلامت باشید

چجوری قشنگم؟ چی بگم؟ نذر سیب

ببین میگی خدایا من فلان حاجتمو میخام شهید علی جهانیاری و واسطه قرار میدم بینمون ک حاجت من و بدی خدا بخاطر روح پاکشون و اگه حاجتم درس شدم سیب نذر میکنم هرچقد ک بخای میتونی با صلوات

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀
الهی شکر  از کجا باید پیدا کنم بلد نیستم چجوریه چله حق شناس.. ممنونم گلم انشالله سلامت باشید

چیوازکجاپیداکنی گلم؟

زیارت عاشوراعه باصدلعن وسلام و۴رکعت نماز واداب خاص شرط اصلی ترک کامل گناهه مثل غیبت نکرون ونشنیدن اهنگ گوش ندادن حرف نزدن بانامحرم نماز اول وقت حجاب کامل معمولاچون سخته نائب میگیرن 

چله چهل شهید و زیارت عاشورا همزمان گرفتم از عاشوا تا اربعین....الانم درحال حاجت گرفتنم دعا کن تااخرش ...

مرسی قربونت برم حاجت روا بشی انشالله 

خیر ببینی