2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من با تور برید چون هم ارزون تر درمیاد و هم هماهنگی با هتل اش بهتره و اینکه حتما یه هتل تمیز و روبه بالا با توجه به هزینه ایی که میخواد بکنید بگیرید چون ارزون هاش خیلی کثیف و گرم هست صبحانه داشته باشه خوبه ولی ناهار یا شام خوب نیست چون باید همش درگیر وقت غذا هتل بشید

برای خرید زیاد دیگه ارزون نیست و اکثرا مارک هست و قیمت ها با تهران و بقیه شهرها یکی هست 

ولی تفریح های آبی اش خوبه

منم ماه عسل رفتم کیش ۶سال پیش البته

هتل سانرایز رفتیم معمولی بود

رستوران پدیده شاندیز حتما برو

خود هتل گشت شهری داشت همه جا رفتیم

غواصی و پارک دلفین هم رفتیم

در کل کیش خیییییلی خوبه

مخصوصا این فصل

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
برای برنامها و جاهایی که میبرن میگم و این که برنامه ریزی شده میبرنتون اینور اونور حالا من هزینه تران ...

فکرکنم اینجوربیشترپامون بیوفته آخه

اصلا از نظر روحی حوصله هیجا رو ندار فقط دوس داریم زوتر بری سرخونه زندگیمون ولی بی هیچی نمیشه ک کلی حرف پشتمون میزنن

میدونم ولی وقتی میخواد وقت و هزینه کنید حداقل یه جوری برید که بهتون خوش بگذره و خاطره بشه 

ساحل مرجان خیلی خوب و تمیز هست پاساژ مرجان و مریم نسبت به جاهای دیگه ارزونتر و بهتره 

فکرکنم اینجوربیشترپامون بیوفته آخه اصلا از نظر روحی حوصله هیجا رو ندار فقط دوس داریم زوتر بری سرخون ...

عزژزم میخوای بری سفر برو عشق 

کن در لحظه زندگی کن برو حالشو ببر چرا اینجوری میگی این همه داری هزینه میکنی سعی کن بهت خوش بگذره 

باتور رفتی یا خودتون

خودمون رفتیم ولی با تور بهتره

ما خودمون هتل رزرو کردیم با بلیط هواپیما

اونجا خود هتل بلیط جاهای تفریحی رو بهمون فروخت گشت شهری هم داشت

ببین رستورانای کیش رو حتما برو غذاهاشون فوق العاده عالیه

ما کشتی هم سوار شدیم خوب بود موسیقی زنده داشت 

ولی اینم بگم خیلی پول باید خرج کنی تا خوش بگذره

پاراسل هم سوار شدیم خیلی خوش میگذره

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰