2777
2789

خودم که نه چون برام فرقی نمیکرد چی باشه اما جاریم رفت پیش دکتر طب سنتی رژیم بهش داد دختر میخواست بچش دختر شد، یه جاری دیگمم دو سال پیش رفته بود پیش همون دکتر پسر میخواست رژیم گرفت شد

خودم که نه چون برام فرقی نمیکرد چی باشه اما جاریم رفت پیش دکتر طب سنتی رژیم بهش داد دختر میخواست بچش ...

پيج يا شماره نداره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۳۶۷۴۹۷۲_۳۳۲۵۵۳۴۲ آدرس:خیابان پیروزی خیابان شکوفه پلاک ۷۴ ساختنان هما دکتر فصیحی دستجردی منم کرون ...

كجاست اخه من اصفهانم

تلفني يا مجازي هم مشاوره ميده

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
كجاست اخه من اصفهانم تلفني يا مجازي هم مشاوره ميده

تهران ، بله قبلا تلفنی هم ویزیت میکرد الان نمیدونم من کلا یه بار رفتم پیشش حالا زنگ بزن سوال کن اگه نشد فوقش یه جلسه میای پیشش دیگه اما ارزششو داره خیالت راحته چون من دوروبرم دیدم که دوتاشونم نتیجه گرفتن با خیال راحت میتونی بری

تهران ، بله قبلا تلفنی هم ویزیت میکرد الان نمیدونم من کلا یه بار رفتم پیشش حالا زنگ بزن سوال کن اگه ...

خيلي ممنون لطف كردي گلكم

قربونت عزیزم ان شاءالله خدا یه بچه سالم و خوشگل بهت بده جنسیتشم همون که میخوای باشه❤❤❤

خودم يه گل دختر دارم ميخوام سال ديگه اقدام كنم دوس دارم پسر بشه كه هر در جنسيت رو تجربه كنم

عزیزم رژیم چرته و ژن حرف اول رو می زنه.اگه می خوای پسر دار شی شوهرت باید قرص کلومیفن بخوره یه مدت تا کروموزوم y قوی بشه.همین.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
آره یه دختر دارم دوست پسرهم داشته باشم

خب پس اینی که گفتم رو انجام بده.مامان خودم دو بار امتحانش کرد جواب داد.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
عزیزم رژیم چرته و ژن حرف اول رو می زنه.اگه می خوای پسر دار شی شوهرت باید قرص کلومیفن بخوره یه مدت تا ...

عزیزم اخه الان تواینترنت خوندن نوشته دخترزایی روافزایش می ده

عزیزم اخه الان تواینترنت خوندن نوشته دخترزایی روافزایش می ده

اگه خودت بخوری باعث میشه بچه دو قلو بشه و بازم دختر میشه.خودت اصلا نباید بخوریش شوهرت باید مصرفش کنه.مامان من بار اول نمی دونست خودش خورد دو قلو دختر شد که سقط شدن.بار دوم بابام خورد پسر شد.