2777
2789
بچه ها میگم چرا تست دیروز پر رنگ تر از امروزیه ؟ 

چون بعد از ظهر زدی... در حالی که باید ناشتا اول صبح باشه🥰 

مبارکه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم توهمین تایمی ک خواب روی کاغذ ی متن از طرف نی نی بنویس با تسته ببر پیشش فیلمشو بگیر واکنشش یادگاری برابعد

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
بنظرم توهمین تایمی ک خواب روی کاغذ ی متن از طرف نی نی بنویس با تسته ببر پیشش فیلمشو بگیر واکنشش یادگ ...

تااا ازمایش خون ندم باورش نمیشه میگه الکی هستن اینا

عشق شوهرم ❤️
😂😂😂 نهههه 

برو دیگه

من سر بچه اولم از دسشویی اومدم بیرون، یه جیغ و دادی راه انداخته بودم فک کنم کل همسایه ها فهمیدن. 

یه جوری پریدم رو شوهرم نزدیک بود سکته کنه. 

مبارک باشه عزیزم😍😍😍😍

چقد اول صبحی خوشحال شدم

دیروز عصر هیجی به شوهرت نگفتی؟ 

مبااااارک باشه گلم  چند روزه عقب انداختی؟ گلم بیبی چک دیروزت چون خشک شده پررنگ تره نگران ن ...

اهان مرسی گلم دیدم این کمرنگ شد نگران شدم 😄

عشق شوهرم ❤️